Да не знаете колку е цената на опремата за вежбање на зелен пазар, јас само пројдов од кај тезгите ама не можев добро да видам а и се брзав па видов имаше само градниче и нешто друго во комплет црно беше се надевам ме свакате што мислам така, цена ако знае некој?
Во Аеродром, на автобуската спроти бисер има една продавница каде што печатат маички и таму ја најдов а иначе 210 ден ја земав
Кремасти,лаковани балетанки најобични,може само некоја мала машничка да имаат по можност некаде низ центар.
јас вакво сама си направив од мојата коса.што ми паѓаше косата на чешел ја собирав.и сплетов вакво после само ја поминав во средината на машина за шиење да не се скине и ставив лакстик одоздола и прекрасно е.
prvo se izvinuvam zosto ne pisam so makedonska podrska ama od koga go formatiravme kom mi ja nema dole ako znae nekoj kak da ja najdam moze i toa da mi kaze. a sakav da prasam dali raboti sekoj den sutka pa duri i vo nedela i do kolku casot? sakam da odam za prv pat tama amada si prasam po sto ne mi e blisku
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/312279_10201041996109133_1740832862_n.jpg Некој да не знае вакви блузички кај се продаваат?
каде се наоѓаат продавниците Aftershock и Blanco? гледам во Unique магазинов секој втор фустан или чевли се од таму.
Дечки , дали се продават и каде можам да најдам лосиони , кремови , пудри за добивање на златен тен ... ?