Каде да купам крем плико? Нешто вака... Spoiler Или крем со црно... Spoiler А може и вакво нешто... Spoiler Фала однапред!
има низ сите добро снабдени парфимерии,јас си имам купувано и тоа на дове лосион за тело за самопотемнување и не беше скап околу 300-400 може и поефтин не се секавам добро ама вршеше работа
Во Jordan, онаа продавницата за облека, ташни, штикли, во ГТЦ и во Катерина (мислам дека се викаше), бижутерија во Сити мол на приземје. Во Дуки дасо можеш исто вакви ташнички да најдеш, ко првата и втората.
Каде во Скопје можам да најдам поефтини долги кремасти пантолони, малце пошироки, со џебови од страна? Нешто ко на сликава. Машки модел се.
Бит пазар коа идеш накај женскиот пазар по улицата од страна во тие продавничињата има баш во саботава ги видов.
Јас од Теранова си зедов зимата за 300 ден беа намалени затоа што им фалеше едно копче за закопчување а имаше резервно во ќесиче па си го сошив - супер ми се погоди што ги начекав така. Пред да ја преместат во City Mall гледав уште имаше ама беа 699 ден. провери пак
Вакви шарени маички или кошулки, стриктно од овој материјал има ли некаде? до 500 ден? Ако знае некој плис нека пише. Фала