каде има бели панталони најобични ,да не се многу скапи? и пак ке прашам римјанки каде има,немам видено ?
секаде каде што има лакови низ парфимериите имаш и вакви лепенки незнам колку се ама знам дека од оние правите одат во компет со три лака за француски маникир и од мода малите се 90 ден.
Имаше во стара чаршија една продавница за шешири и капи , мислам дека они ги изработуваат , па прашај таму може прават и нарачки , за ист да ти изработат Ч)
Најефтини големи прстени, нешто вака или слично барем во тој стил ? Едит : И мене ми требаат "полутанга" бикини.
ваква во Тетово видов.таму во секоја продавница намаление има се работиве по 200,300 некаде 100.се мрднале луѓево само да заработат.
На битпазар,во една продавничка што е на крајот.Не можеш да ја утнеш зошто не е тезга туку продавничка.Види исто во Базаро и во една Индиска продавничка во ГТЦ што е
Девојки, големи шешири, купаќи да сте приметиле некаде со поприкладни цени.. моделче за купаќи не знам, што ми се засвиѓа тоа А за накит на Бит Пазар има сее!! А јас сакам од оние прстенчињата што се на пола прсте сега немам време да прикачам слика, ама баш и немам заприметено такви.. Ако некоја види нека ме извести одма!! Поздрав!!
http://www.ipanemaflipflops.co.uk/men/i ... ellow.html Сакам вакви да му купам! Ако приметите некаде апостолки со ваква комбинација на бои ќе бидам среќна да ми пренесете.
И јас барам со полутанга купачи, ако види некој нека не извести. Иначе, во Боди Лајн имате убави купачи со реси на горниот дел, точкици, во разни бои.