Moжно е овие купачи да ги има во Македонија? И и каде? П.с. Ај ако може да ми дадете фб линкови каде преку интернет се продаваат купаќи. Фала однапред.
не знам дали е соодветно прашањево ама ајде ќе пробам. Ако има некој професионален шминкер нека ми пиши во лп, сакам да прашам за шминки од каде се снабдува зошто немам искуство со интернет нарачување па ми е страв. благодарам
Сличен ваков прстен ко тој белиот си купив од бижутеријата во подрум во ГТЦ спроти Шехерезада- 100ден. А и на Бит пазар има огромен избор на прстени.
Во Рамстор во Голден Поинт видов пред неколку недели имаше останато полутанга купачи од минатата колекција и беа на попуст. Ѕирни си дали има уште.
Ми одговоривте тогаш,побарав каде што пишавте, не најдов. Пак да прашам,зошто и други бараа, да не нашле. Каде да најдам бела маичка во V? Или обична, со хоризонтални линии, црно бела, сино бела или каква и да е комбинација на бои? Не сум љубител на џиџани маици. Такви или ла коста најмногу поштувам и носам...
Лилит, обична спортска бела маичка (V-изрез) со плави хоризонтални линии има во Zara. Сестра ми си купи иста пред месец време, а и не е скапа 449 ден. Еве ја:
каде има кратки панталончиња низ гтц? и ако може цена да пишете може тие што се како од фармерки, или па во боја
имаш во калиопе на плоштад, и тексасни и во разни бои, од 700 денари па нагоре до кај 1300 се мислам.