Јас купувам од персин и скоро сите обувки ми се од таму.Носам меѓу број (38,5) и секогаш зимам 38,бидејки тие ми се поточни отколку 39.-ваков е случајот кај мене Добри им се калапите,мислам баш си одговараат на бројче на кое се
Каде ви Скопје можам да си најдам тенок златен (по можност метален) ремен? Побарав со Аксесорис немаше.
Две лета по ред се утепувам од барање на вакви панталончиња. Битен ми е материјалот, тенок, лелеав, што паѓа, незнам што материјал е... Моделот ми е многу битен да е сличен ваков, немора со толку висок струк, ама сакам да се шитоки во ногавиците баш како на сликата. Бојата и цената се небитни само просветлете ме кај има нешто слично
спремајќи се за летово сакам да си најдам некое поефтино бикини, дали знаете кај има? башка помало бројче мене ми треба ....иии вакви гумени сандалки од негде?? фала !
Јас пред 2 недели си купив од Евро Азија на попуст на Stradivarius se маслинести на плута не многу високи и со реси пренајубави на попуст беа 400 денари јас носам број 39 ама немаше и морав да земам 40 ама добри ми се и многу се згодни можеш да провериш ако останале и некој други имаше
Знај некој каде има во Битола најефтини Хеланки или можеби како се вика материјалот за правење на хеланки??Фала однапред за љубезноста..
Драги феминки, оваа комбинација откако ја видов не можам да и се изнагледам, прекрасна е и сакам да ја имам. Каде можам да најдам вакви панталонки низ бутициве низ Скопје, низ Сити мол конкретно? П.С. Не мора да се на попуст, прашав тука зашто не најдов посоодветна тема.
Исти вакви има во Рамстор (фиори) и во певекс во долно нерези,само во певекс се со материјал како фармерки Во певекс се 900 ден,а во рамстор мислам дека не беа повеќе од 500