Леле женска нема кај нема вакви Наспроти бутик Јулија, трето уличе мислам дека беше не ме држи за збор, имаше исто вакво!
Барам ваква ташна уште од летото кога се вратив од Шпанија. Таму беа ин ваквите ташни. А јас едноставно се вљубив во нив. Ако некој забележал некаде во Ск да ми помогне во потрагата.
во џамбо има вакво али тоа е за сечење нокти на кучиња,мачиња,а другарка ми дека прави нокти си купи вакво па со него ги сечеше ..исто е се само што ова е поевтино..80-90 денари e
Девојки ве молам за помош... знае некоја каде да најдам вакви фармерки кратки со висок струк, не ми требаат со некои џиџиња, за тоа и сама можам да си ставам нитни, да ги напрам сокинати.. само каде има??? Spoiler во Битола по можност
Во гтц, а и во сите продавници за облека можеш да ги најдеш. Цените зависат од големината на марамата, но почнуваат од 100/150, па нагоре.
Вакви може малце повисоки има во covery shoes. Имаат фб страна па видете си подетално.Иначе продавницата е во Кочани. Базаро.Воопшто не беа скапи. Метален каиш има во акцесорис. Околу 500-600 ден ама не е цел само како плочка е и позади е со ластик и се закопчува. Исто во covery shoes или види низ ГТЦ.
pak jas so prozirnite kosuli no mi treba vo zolta ili oker boja... Ili nesto slicno na ovaa kosulka http://www.crnobelo.com/images/stories/ ... peta-2.jpg