Јас ваков модел на панталони видов во Принципе во ГТЦ со црно-бели шари. Цена 990 ден. Во Принципe во Sitymall провери, имаше пред некои 10 дена. Цена - не беа повеќе од 800 ден. А така малку по класични, значи не фармерки туку панталони видов вчера во Макпримат во ГТЦ. Цена 1000 ден или 1100, не ме држи за збор.
За сите од Охрид: Добро што се случува? Минатата година имаше високи стартки на секој чекор.. И оваа година јас да купам никааааде нема! Има, ама некои чкрати, шарани.. Сакам обични, темно сини, ама ај нека се и црни.. И високи старки.. Зарем има ли некадЕ?
Црна до сеа не сум видела некаде,инаку во New yorker гледав вакви,само шарени. Јас купив таква само бела со црни точки од Певекс
девојки ајде препорачајте ми некоја добра четка за руж и бронѕер со квалитетни влакна и каде да ја купам?
девојки ајде препорачајте ми некоја добра четка за руж и бронѕер со квалитетни влакна и каде да ја купам?
Во Космо, од Bourjois, препреубава, 600 или 800 ден. А светкав лосион за тело, има на Seventeen, Victoria's Secret, нешто од Авон се наоѓа, ама на Seventeen најмногу светка и најдобар ефект се постигнува. Цените не знам точно, Seventeen беше ако не се лажам околу 700 ден, ВС се околу 1000 и нешто, а Авон зависи.
Женски пазар,или Jumbo(овие од јумбо треба плата да ми даваат за рекламиве што им ги праам..ама стварно се имаат)