Кај може да најдам ваков држач за обетки дали некој знае ?! Не мора да е ваков ист, но барем нека е слично на ова нешто.
Точно е, бев во вторникот, но повеќето не ми се допаднаа. Сепак е прашање на вкус, најубаво да одиш и да провериш
Летни, памучни фустанчиња, за секој ден, па и за на работа, ама да не бидат многу скапи...? (Во Скопје)
Девојки, летни памучни фустанчиња сега во ова време ги имате сегаде..И кратки и долги, секаков модел, секакви материали..Буквално ги имате во секоја продавница за облека.
Лупа имам гледано во Базаро во Соравија,во Офис Плус и во Тримакс книжарниците за цените знам дека не се нешто претерани(околу 100-200), ама има ралики оти нели некои се појако провидни или како и да се вика тоа и така.
Проверете во Пренди во Чаир, имаше голем избор на фустанчиња пред некое време па би требало и сега да има. Јас земав 3 по 200 ден. не им е лош материјалот, лесен, баш за летово. Исто така ако ве носи патот накај Шутка, проверете и таму, сигурно има Како што ме информираа, цените се движат од 200 па нагоре, имало голем избор и докај 500-600 ден. се наоѓало по нешто убаво Ил Камино има во ГТЦ (неможам да се сетам моментално точно на кој спрат беше, мислам дека на вториот, нека каже некој што знае подобро) и на Бит Пазар, на улицата, во редот на ДМ, Стопанска... Инаку за балетанки ако одите на Бит пазар проверете и во другите продавнички во истиот ред, има огромен избор а со цените се тука некаде, од 500 до 700 ден.
дали овие врвките врзани во машна на средина како што се на сликва стегат(да ги зближат градите)или само се украс не сум сретнала вакви до сега што стегат па да ве прашам и ако стегат кај може да се најдат вакви и push up да бидат купачите мислам дека ме разбравте ?
Сличен модел има во Euro Asia ( розев и бел има,ваква шара не) Како што влагаш одма од десната страна се,1600 мислам дека беа.
Нешто слично во Jordan во гтц, има црна,плава и црвена (црвената оди со шешир-750 денари) а црната и плавата се 450. А нешто уште послично има во Euro Asia Имаше од 800 и од 900 мислам.
незнаев каде да го поставам прашањево,некако соодвента тема ми нема баш али ајде...девојки рицинусово масло (се надевам го погодив името ) каде да најдам,у аптека има? колку пари е отприлика знаете?
Каде да најдам крем панталони со висок струк ? И да не се скапи?Секаде побарав ,еко ,елит знам имам гледано порано ама сега немаше.хеелп
каде можам да најдам горен купач ваква боја шекер како овие на сликата очајно ми треба до утре да најдам и да е до кај 500/600ден долните ми се како на последната слика
Вакви слични штикли само повисока платфотма каде можам низ Скопје да најдам? или некои високи сандали но со златна боја, само такви ми одговараат за комбинаацијјата, жива ке се изедам за во вторник ми се