Во Персин . Јас пред некоја недела си купив крем панталони таму .. имаше многу избор, особено на крем панталони.
Знае некој колку пари е во dm? И доколку некој од вас го има користено нека ми каже дали е добар, и каков ефект дава.
каде можам да најдам вакви бикини или вакви Овие ако некој ги видел на фб или негде во Скопје ако може да ми каже зошто многу ми е хитно а и ваква кошула може и друга боја? Фала
Дали некој видел низ скопје само долен дел купаќи, ама полутанга да се и по можност црна, бела или тегет боја???
Јас си купив и танга и полутанга само долен дел по 250денари во продавницата на Сара Фешн во трговски. Имаше во повеќе бои (јас си земав црни) и по бројчиња, што е многу супер бидејки јас долен дел носам поголем број одколку горен. Е сега да ве прашам каде можам да си купам само горен дел ама да не се многу скапи??
Дали знаете каде можам да најдам некои поедноставни фустанчиња за секој ден? По можност со цветен дезен
Вакви купаќи што покриваат,немора баш вакви само долниот дел да е со повисок струк.Некоја приступачна цена?
Што мислите кои подобро ладат на плажа, овие како од пластика фриждерчиња или тие како од материјал што се однадвор? И каде ги има освен во Џамбо? Дали може да се најдат на друго место за поефтини пари? И каде има ваква корпа за точак?