Најефтина верзија, само да не се цветнине со кафен каиш. По можност да се или со ластик доле или не толку долги. Не ми се дава 1000ка за нешто толку едноставно. Може и да се еднобојни.
Искрено, везе неам кои ладат поубаво, али од пластика фрижидерчиња има во Керфур, во каталогот пишува дека се 600 ден. ^ Либера, гледав во Мана пред некое време. Мислам дека беа околу 600-700 ден. Црно со бело им беше шарата на едните, за нив сум сигурна, а на другите чинам нешто беше како темно плаво. Поубаво можеш да видиш на страната на Мана на фб, во случај да сум се помешала со боиве.
Да, грешка било дека се по 700-800.. Денес бев и беа над 1000 И мене ми треба нешто такво, па баш ќе проверам во теранова.
Утре одам во Скопје,да не знаете каде има попусти? Планирам да си купам повеќе работи,а буџетот и не ми е нешто нај нај.Мислам секако дека ќе потрошам повеќе ама на попуст подобро
Каде можам да најдам проѕирни наочари за кога возиш на кеј, да не ти идат мушиците у очи ?! hock: Spoiler вакво нешо, а може и поубаво, битно да се проѕрини..
дефинитивно од пластика,ама претпоставувам знаеш дека ти требаат тие пластичните што се замрзуваат па потоа сее ставаат во фрижидерчето.
Вакви купачи,поефтини,да речеме до 1500? И да имаат некои летни шари,цветови,бои,дезени,не сакам еднобојни.
ние дома имаме вакво платнето,порано уште мобимак кога беше се собираа поени и ние со тие поени си земавме вакво..и многу е убаво кога идеме на одмор во него ке стаиме вода,сок,благо и затоа што предходно биле у фрижидер и ладни се ке стаиме од оние кесичките со мраз и тоа не секогаш само по пат кога сме..и супер си држи само под сенка треба да го чуваш..а лани имаше вакви само пластични во рамстор во маркетот.. и не беа многу скапи,а убави беа..провери може и оваа година да донеле.
Вакви сандаличиња има во едно дуќанче карши кино Милениум по 700-800денари се а истото и во Лептокарија го има. Еве ви линк каде може да ги видите костимите од Сара Фешн Spoiler https://www.facebook.com/profile.php?id=100003673012002
Фрижидерчето од пластика лади, а тоа торбичето од платно е само кулерче и всушност ја одржува температурата на пијалоците. Ова ти го кажувам од искуство. Поздраааааав