Каде да си купам?..па и на попуст плус каде во ск да си најдам убав дебел квалитетен црн капут? и по можност да не е повеке од 3500-4000
Каде да си купам?..па и на попуст плус Види во бегс манија ,таму имаат покрај другите и убави кожни ташни
Каде да си купам?..па и на попуст плус Во Беверли две продавници после Зијане(за венчаници) на првиот спрат. Не знам дали има и друга продавница во Скопје
Каде да си купам?..па и на попуст плус како се движат цените таму? за капутите во макпримат прашувам?
Каде да си купам?..па и на попуст плус Дали некаде по Скопјево, имате видено, барем слични вакви сукњи?
Каде да си купам?..па и на попуст плус http://www.facebook.com/pages/THE-DEVIL-WEARS-ASTIBO/105337092836645 Странава ме бендисува има добри моделчиња иако се постари колекции и уште поважно имаат и поголеми броеви. Е сега ајде нека помага некоја девојка од Штип дали вреди да се доаѓа да не биде дека само за пастрмајлија јадење сум се измкнала до Штип
Каде да си купам?..па и на попуст плус Јас сум од Штип, иако не сум веќе таму, знам дека многу луѓе одат да пазаруваат, посебно од ск, пошо во Скопје е поскапо, и во Штип можеш да најдеш квалитет па помалку пари, и да не споменувам дека е конфекциски град има избор. Конкретно за Астибо, јас никогаш си немам бендисано нешто од таму или да купам бидејќи мојот стил на облекување е така по спортски и тинејџерски, али ако обожаваш вакви ствари ко на сликите, по класично, елгантно, кошулчиња тогаш дефинитивно вреди да отидеш. Квалитет има
Каде да си купам?..па и на попуст плус Каде можам да најдам црни пантолони со не многу висок струк горе,но на фалти така широчки не многу како салварите ама така малку широчки,а надолу тесни?
Каде да си купам?..па и на попуст плус види во еко или елит знам за какви мислиш дна другарка си купи од таму сиви, а нешто слично гледав и во бершка во евроазија околу 1200 ден беа
Каде да си купам?..па и на попуст плус Баш денес видов такви во Павиа ист модел како што си ги опишала, 150 денари беа, ама немаше мало мало бројче за мене. имаше само поголеми броеви....сепак види може ќе најдеш нешто..поздрав
Каде да си купам?..па и на попуст плус Сакам ваква или слична (со или без цветни дезени), ако некој видел нека пише и отприлика колку пари се движат
Каде да си купам?..па и на попуст плус а кај е потоцно павиа за да си видам утре? и ке видам и во елит. фала ви најмногу на свет
Каде да си купам?..па и на попуст плус сакам да прашам некого од велес, го имам на фб Тин Тин Велес , така на сликите ми се допаѓа што имаат , а моментално имаат Голем Попуст, да ми каже како се движат цените и каков е квалитетот?
Каде да си купам?..па и на попуст плус леле извини јас може касно ти пишувам...ама.... ....спроти холидеј ин нели има паркинг....карши паркингот нели е работнички универзитет кочо рацин, епа таму има и тинекс на самата улица....баш во таа зграда кај што е тинекс ама од страната што гледа накај холидеј ин е павиа или купи евтино.....прашај било кој таму ќе ти кажат.......сега не знам дали добро објаснив.... се надевам свати малку од малку и се надевам помогнав за да го најдеш тоа што го бараш поздрав
Каде да си купам?..па и на попуст плус Во ГТЦ на спратот кај Евро азија има еден бутик за чевли се е по 499 ден..но само големи бр. има останатот по 39 и 40 на Ш му почнуеше името. -Иначе за калиопе денес бев и пишуваше дека ќе се затвора на 07.02.11 и во ГТЦ и во Рамстор ) -СДП видел ли некој во Веро некоја убава јакна за воа време докај 1000че
Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции Ај овде ќе прашам...Дали има во Џамбо од меките,рунтави папучи со различни форми?И ако има колку се...дали знае некој?
Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции ^^^ Џули јас бев пред некои 10-тина дена, од тие големите за навлекување имаше само прасиња розеви симпатични и беа 350 или 400 денари, а од оние обичните како влечки имаш многу избор, и рунтави и нерунтави , разни бои, моделчиња, беа по 199 денари....