Каде можам да најдам вакви купаќи, бојата не ми е битна, битен ми е моделот. Сакам баш вакви ретро купаќи. Фала однапред
http://p.playserver1.com/ProductImages/7/4/8/5/5/0/1/4/41055847_700x700min_1.jpg Негде низ Битолата? Не е битно каква боја или шара.
Дали знаете каде можам да најдам купачи кај кои долниот дел ќе биде како боксерици, или пак со висок струк.
Каде да најдам вакви(Знам можеби е по 100 пат во темава ама никако не можам да најдам). Барам вакви со обичен метал.Ептен ми требаат. Фала однапред. P.S.Кожата може и друга боја.Важен е металот.
^ јас купаќи како боксерки долните си купив од сара фешн, а за балетанките ги гледав во њу јоркер пред една недела
Вакви другарка ми има(само сина боја) ги зема пред месец,два од ГТЦ е сега незнам која точно продавница..Побарај,може ќе најдеш
Боже како да објаснам.. Римјанки, моделот некаде е како на сликите, основата доле тоа гуменото е бело, а тие ластиците гумени во неон зелена и розева боја. Имам видено кај неколку девојки, ептен ми се летни, шаренки и убави. Не знам кај да барам, некоја да не видела? Едит: најдов поубава слика.