каде да си купам, ташна за во школо, за книги,преку рамо што се носат, па и на попуст плус? Знам дека е рано али јас да си најдам сега, после, во последна недела од август да не биде гс преку глава.
ако сакаш поефтина варијанта имаш во бебел фешн тоа во карпош што е долг фустан црн и тегет 650 ден..мн се убави памучни и со ликра така уз тело фраерски стојат
Кошула без ракави, не е битно која боја е, некаде во Скопјево? И која цена е да не знаете? Итно ми треба..
Луѓе да не знаете каде можам да најдам подлоги за сандали. Вака нешто. Ми треба зашто сакам да пробам да си направам сама сандалки.
Зависи какви шорцеви сакаш,тексас или обични? во теранова(во сити мол) имаше и беа околу 400 ден тексасот
каде да најдам вакви шорцеви, широчки и со висок струк? Дезенот немора да е ваков, дури може и еднобојни да се, ама моделот да е тој.. и да не се претерано скапи.. до кај 800-1000
Има во Калиопе, баш прееска бев и ги загледав, симпатични беа, баш такви широчки. Еднобојни се, имаше секакви бои. Цена видов, ама не запамтив (типично за мене ). Мислам дека не беа повеќе од 600 ден.