Знае ли некоја каде можам да најдам некој од овие 2 фустани и по која цена? Прашувам за во Охрид,но може и за во Скопје
Devojki.. kade mozham da si najdam vakvi shorcevi so povisok struk, kremavi.. i po mozhnost poevtini?
Ќе може некој да ми каже , каде можам да најдам исти онакви очила за сонце какви што има Лолита во филмот еве и линк од сликичка : http://l.yimg.com/ea/img/-/121213/lolit ... 9ZrSwC8g-- Во малиот принц има
Најгоре во ГТЦ има една продавница цела опремена со купачи, јас вчера си купив 2 пара така да провери таму Избор има голем.
Долги суќни?До кај 900-1000 ден ? И пристојни фустанчиња до над колена без деколте ,нешто во овој стил Итно ми е!
Kупи материјал само обичен ваков за 200 денари ке го земеш и повеќе од 200 нема да ти земат за шиење зашто тука само ластика се става и се брчка сукњата многу ефтино ги шијат..позз
девојки каде да најдам некој интересни фустанчиња ама да бидат онака за секој ден со некој поживи бои и поефтини само ве молам доколку знаете точно каде има (и кој цена се) да ме упатите зашто немам многу време за шетање и разгледување низ бутици..
Најефтина црна маичка (по кратки или без ракави, да биде тенка, најмало бројче) со некој интересен натпис или шара во бела боја ? Ми треба за во петок/сабота. Едит - ако некој веќе видел веднаш нека ми пише каде точно и која е цената.
Имаше сосема обични вакви во Њујоркер, јас си земав 2 по кратки ракави со бели натписи за 349 денари. Имаше и на брители ама беа пообични со чудни апликации. Мислам дека уште има , обично С останува најчесто. Од овој тип Памучни се, пријатни за носење по жештиниве.