ако мислиш на марамата има скоро секаде..јас последен пат гледав во базаро..ама на бит пазар кај што продаваат накит и такви работи има поголем избор на вакви марами..а цената секаде им е окулу 150-200ден.има и во дуки и дасо..скоро секаде каде се продава накит,ташни,марамии..
а убави ли се барем или да не прашувам? ми треба убава ташна не за на рака, тука за преку рамо, али да биде поголема? во ваков стил?
Па нема да изгубиш ништо ако прошеташ.Има навистина голем избор. За убавината,мене ми се убави,а и на 90 % од девојките Сепак се работи за вкус. Има и вакви големи какви што бараш,и цените се околу 400 500 ден максимум
Во кои се продавници, освен Сити Шуз и Дора ги имате сретнато (и дали негде ги има под 2000) ? И убав машки часовник, не многу скап?
Сако женско,кратко каде ? Еве оваа боја Цена, некаде до кај 600-700-800 да не е повеќе од 1000 денари
Каде можам да најдам ваков модел во Скопје. Од напред може да бидат и затворени ама важно ми е да бидат црвени.
Има слични во ил Камино,на црно,на плаво,комбинација црвено-црно,и не се посакпи од 1500 ден. https://www.facebook.com/ILCammino.mk?fref=ts
А каде можам да најдам прстенчиња малечки за на почетокот на прстот овие што се масивните не можам да ги носам имам многу мали раце...
Може да ми кажете колку чинат високите конверс стартки класични оние што се без никакви апликации,шари ? БТВ и на фармерките како им се движат цените по продавнициве во план сум да купувам па ако има некои попусти да побрзам