Девојки каде во Скопје(не сум од Скопје) има продавници за купачи од 1000 до 1500 ден? Ви благодарам однапред.
Сте забележале некаде вакви машки купачи ? Мора да се црвени и несакам да имаат многу апликации или натписи на нив.
девојки знаете ли каде ми можело да има долги фустанчиња, не многу скапи, ама не памучен материјал, туку нешто како овој http://static.zara.net/photos//2013/V/0 ... 3480130578
Знам дека прашањето баш и не е за овде, но не знам каде да го поставам.. па.. ми требаат од тие заштитните ''капачиња '' за уво , кои се ставаат при нуркање.. Или евентуално маска со заштита за уво исто така.. Вака нешто ? Некоја ?
Ајде и тука да си прашам освен во Зара на друго место во Скопје да не сте виделе некои поинтересни панталончиња со трегери,бојата не е битна ,може и кратки да се .
Да видиш во Џамбо,во тој делот што е со базени,пераи,наочари за нуркање. Голема е можноста да има таму...
Јас многу убав фустан си купив од купи евтино за само 300ден.Ги имаш во различни должини,метеријали,модели...
Има едно во Порта Влае во зградите. А мислам дека има и уште едно до дискотеката Вулкан што е кај Соборниот Храм.
дечки а ги знаете оние рамките за слики што се за повеќе слики? во џамбо мислам дека има. со колку најмногу слики за ставање имате видено?
Девојки каде можам да најдам вакво прстенче низ Охрид или Кичево? Одамна барам ама никаде не најдов. Бојата не е важна а и не мора да биде ист како на сликата, само да има панделка
Каде да го најдам во Скопје? Прашав во темата за ноки ама никој не одговори, се почна друг муабет па се надевам тука некој ќе ми одговори.
Ако веќе неможеш да најдеш, тогаш оди во некоја златара, покажи слика таму какво сакаш да ти биде прстенчето, однеси си друго за мерка и тоа е тоа. Ние за другарка за роденден така направивме, и сребрено прстенче не фати 900 денари. Ова е во Скопје во чаршија, таму незнам како се цените.
70 ден. се помалите, 170-80 поголемите. (за поголемиве не сум 100% сигурна за цената) Позади тетратките стојат, имаш во неколку бои.