Не е за тука ама, дали знаете која цена се балоните горе во ГТЦ, во таа специјализираната продавница?
Девојки, дај кажете ми каде се во Скопје можам да најдам Ipanema гумени сандалки? Знам дека има во Зебра (најблиску ми е), арно ама од тие шо ги сакам ја нема баш таа боја.
Во Џамбо јас пред година дена купував, има свашта од тој тип, би требало уште да има. Прашај ги вработените, во секој случај. Ipanema има нели и во Веро трговкиот, кај скалите за симнување, јас гледав летни сандали/влечки и триста други ствари, имаат солиден избор тука.
Мислам дека имаше од 300 денари па нагоре, ние секогаш за оваа цена сме земале отприлика. А инаку ги видов дека истите имаат и штанд во Сити Мол на третиот кат, ако ти е поблиску.
Да,250-300 ден. се.Инаку,јас купував од битпазар пред недела дена,т.е татко ми купи,а незнам шо цена е бил.Ваљда поевтин.
На попуст,у Ил Камино јас купував за гонашче пред недела дена,ама машки беа....Инаку најевтини имаш у ГТЦ долу на приземје,незнам како се викаше продавницата.Другите се изгор....