Да не сте виделе некаде вакви обетки да ми кажете каде да барам точно? Или евентуално за порачување од некаде? Spoiler
Вакви златни имаше на Асос, ама беа многу скапи и преголеми, има најдено нешто слично на алиекспрес, но сум во постојана битка по исти вакви( слични) ќе се најдат што се секираш. Еве нешто слично, на бело http://www.aliexpress.com/item/Min-orde ... 85129.html Ќе се караме што не се обраќаш прво кај шефот, али ај
Ги имам истите само долги Потполно исти и таква маичка со деколте само незнам каде биги носела таквите долги
каде можам да најдам штитници за колена, одбојкарски, помали бројчиња да има! Spoiler не знаев на кое место да пишам
Дали некој видел на онлајн шоп на која било страница ваква сукничка каде би можела да порачам( не мора иста слична) ?? Би ви била благодарна.
Некои штосни црно-бели ташнички низ град? Како овие подолу од Zara со монистри (но, и не мора)... Може и со анимал принт clutch стил. Ќе си пукнам шо не си купив кога ги имаше.
За онлајн незнам да ти кажам, но имаше вакви слични во Бершка во Сити Мол пред некое време, околу 400 денари беа мислам.
Некоја продавница/бижутерија со понормални цени,под 1000 да се? И без линкови од интернет продажба, итно ми е.
Kaде може вакви да се најдат? Spoiler Знам на интернет може да се направат ама моментално не можам да ги правам.
Во Принчипе женското во Сити Мол има вакви шорцеви, некаде цената им се вртеше околу 500/600/700 денари... Значи некое од овие е, да ме утепа човек не ми текнува колку точно беа. Тие од Страдивариус се понашаат ко сомотска панталона ебаго, синдром на виша вредност.
Девојки имате ли некаде видено вакви купачи и каде? А и ако имате порачано некаде од интернет и ви се погодиле ако може да ми кажете
Сеа не знам дали мислиш општо за еспадрили дали има, или за моделот конкретно, али како и да е јас гледав во Страдивариус еспадрили црна варијанта, со некои мини камчиња напред, 1000 беа. Тие едино ми фатија око, останатото беше прешарено за мој вкус.
Девојчиња можи ли да ми кажете каде има шорцеви во Скопје не многу кратки така средна должина, малце да се широчки оти се за пополна девојка, не многу полна М број носи ама така си има газенце итно ми е неможам да шетам по топлово а за утре ми се