Знам дека имаше у Теранова у Битола гледав пред некое време.Иначе у OVS;Accesorize у Ск имаш.А за цената,па толку отприлика се и во OVS и во Accesorize.И мене ми се преслатки,а никако да си купам...
https://www.facebook.com/nakit.s.racnaizrabotka Еве тука види ако ти се свиѓа, има нешто слично на тоа
Каде може да си најдам вакви чевли? Ги има ли во Макеоднија или само во странство и може ли некоја да ми даде он лајн страна доколку така можат да се купат? Мнооооооооооогу ги сакам бе, шо?
Има ваков накит со златен крст во Бершка во Сити Мол. Баш пред некој ден гледав вакво ланче и прстен таму... за алка не знам точно ама можно е да има, провери си.
да не знаете како се движат цените на супра патиките во германија ? Сакам да си порачам да ми донесат xD
Најдов вакви и кај нас, не дека очекував да најдам ама случајно шетајќи низ рамстор ми текна да ѕирнам дали има такви купачи Во голден поинт прашав и најдов беа 890 денари само долни. Си излегов и се тешев демек ај ќе спуштат цена на купачите. И кога влегов во Групо Фиори по некоја маичка, ги здогледав купачите. Ист материјал како тие во Голден Поинт, преубави бои а цена 199 денари. Имаше сина, зелена, црна, шеќер розе, портокалова и жолта боја. Така да ако ви требаат такви купачи тркнете до Фиори
Каде да си најдам вакво кратко корсетче во Скопје и по која цена? Зборувам за моделот, бојата и принтот небитни