Вакви Spoiler слични,само без џебовите,и малку потесни има во Манго,црни,бледо розеви,сиви,црвени.Околу 1200 мислам дека беа.Има и такви слични,само без копчињата.
Да не знае некој кај да најдам вакви (ИСТИ КАКО НА СЛИКАТА ) патики во Скопје за цена околу 1200-1500 ?
Кај Стара Рампа во Кисела Вода и провери евентуално во ГТЦ дали ја има. A инаку, можеш да провериш за патиките и во Еко и Elite.
^ Во продавниците на Сара фешн и Пенти има доста солиден избор, а и прилично ниски цени. Јас пред некое време купив таков балконет градник како оној од втората слика и задоволна сум, многу е удобен, издржлив е, не се издеформира после неколку перења и се надевам ќе остане така.
Девојки да не била некоја од вас денеска во Рамстор, дали има нешто интересно? http://www.femina.mk/%D0%BD%D0%BE%D0%B2 ... 1%98%D0%B5
Девојки, дали некоја од вас овие денови била во Рамстор ? Има попуст ? Интересни работи ? Нели од вчера почна 85% намаление .. па каква е атмосферата ? :geek:
Јас бев вчера, имаше малку гушва, не многу.. Искрено во таа до киното цените се исти како што беа до пред една недела, може да се најде некое фармерче, кратки тексас за ефтини цени(големина строго до M), имаше и интересни ефтини маички таму. До -85% нигде не видов намалување, во најк дуксер видов беше 2000, во OBJ машка кошула 2600, е само во Лакосте имаше ептен гушва дури се чекаше на врата не ги пуштаа таму не влегов ама пишуваше -70%, не верувам да останало нешто денес,вчера беше цело празно.. за 600 има ланчиња како јаки што се носат.. Во аксесорис има ефтини марами, ефтини новчаници,ташните се намалени на 1200 така некако... Тоа е се што ми остави впечаток. Може да се најде некоја летна блузичка обична и за по 100ка