Нее, не таков. Овој е голем и со крупни цветови. Онаа софија манева го носи во спотот "запиши ме" Морав ваква асоцијација зошто од моб сум и незнам да вметнувам слики.
Девојки, дајте бре пуштете срце, сите имаат долги суќни, само јас не! Не, озбилно, ако најдам цена до небо, ништо поише од 1000ка не би дала искрено, многу се прости и за шиење, само што јас немам живци да чекам тоа е друго и не ми вредат за 1500 денари, па и поскапо како што се во Зара, Тејли Вејл и сл. Негде да знаете? По можност со шлиц од една страна. И, некоја фина продавничка за посвечени фустани? Мислам не со тул, чипки и слично, него така едноставно свечени , зошто на памет ги знам сите работи во ГТЦ, Сити Мол и Рамстор, ништо не најдов убаво! Е, фала ви!
Spoiler Долги денски сукњи со ниска цена имаш горе во Бисер, продавницата мислам дека беше од левата страна на главните скали. Нешто како Певекс е
Не знаев кај баш во која тема да прашам, па решив овде. Дали е можно да си најдам купаќи во Скопје после 2 недели со оглед на тоа дека сезоната им поминува и каде може да најдам . Да не ми се смеете на прашањето ама еве јас од скоро одлучив дека после сезона ќе одиме на одмор а во мојот град не најдов уште од сега се тргнат
Можно е и те како да најдеш. Пред три дена максимум кога шетав низ ГТЦ, најгоре во истата продавница од каде што и јас си ги купив моите купачи поминав, сеуште беше преполна со модели. Најгоре е, Еми се вика, нема шанси да ја утнеш и излогот е цел со купачи. А, исто гледав и во OVS, имаше ептен убав избор, како и во ЊуЈоркер. Ќе најдеш сигурно, са сречом!