Сакам да прашам дали некој знае дали во Сара Фешн или некоја друга слична продавница за долна облека може да се најде градник во ваков облик? но да е без пуш-ап? Spoiler и по која цена
Во Џамбо на втори спрат, кога ќе се качиш по скалите одма десно. Не се баш вака спакувани, ама мене добри ми се видоа.
Јас си бев купила од сара фешан 150 денари ..но сепак цената зависи од големината...многу се удобни и не ги не осеќаш кога ги носеш...
Барам вакви патики веќе 3-4 месеци и никако да најдам барем нешто слично на овие Ако некој видел било каде во Скопје нека пише
Минатава недела прошетав низ трговски и има попусти скоро сегде. Не влегов сегде, ама на пример Аванти и ЕуроАзија има супер попусти. Особено ЕуроАзија, фармерки, фустанчиња, шорцеви и сукњички по 300, и тоа не беа све премали и преголеми броеви, ниту оштетени парчиња. А и стварно солиден избор имаше, ништо чудно утре пак да појдам.
Дали знае некој каде можам да си најдам летни платнени патичиња до глужд. Spoiler по можност 36ка Само не ми пишувајте во New Yorker, вчера бев и сите можни патики ги превртив да ги проверам и се беа големи бројчиња останати 41 и 42! :/
Да не знаете некоја од овие страниве онлајн да имаат ефтини женски часовници? Ми треба еден "златен" Spoiler
за златен часовник можеш и тука http://www.facebook.com/qupeemk За ламбата мислам дека дома направена, се продава ваков коноп на пазар сигурно.