Не се патики, штикли се. И има во City mall на 1 спрат од страната на Cineplexx. Незнам точно која продавница беше, на поминување ги видов. Побарај низ шутка За жал не
Бел, или евентуално црн корсет ???? Да не биде шаран со некакви цветови, форми, ниту пак да има некакви секси чипки. Моделот - нешто во стилот на овие два.
Ми треба тегет ташна, да не знаете каде има освен на зелено пазарче, затоа што таму бев ама не ми се допаѓаат многу се големи, така средна некоја ми треба...
Мали убави ташнички со долги рачки? Но, да не светкаат и да не се многу свечени. И да, со пристапна цена. Spoiler
Прееска видов слични. Комбинација бело-црвено-плаво исто со златни желевца, во Pietro, ГТЦ приземје од страната на Жена парк, веднаш до слаткарницата Египет
Не е мода и стил ама... Сакам да си купам убава пумпа за точак. Па, ако видела или купила некоја од вас, по можност да е практична, нека ми каже. А, и за цена ме интересира.
Во Теранова имаш само помалку искинати се не видов точно за цена ама имаше фармерки од 600 до 1 200 денари. Во секој случај не се поскапи од 1 200 ден
1. Сакам убава кожна црна јакна да си купам. Всушност јас веќе видов една убава во New Yorker ама па некако скапичка ми е. Ако некоја видела нека каже и за цена, па јас да видам што ми одговара. Ако нема, ќе морам таа да си ја купам. 2. Марама во некоја пастелна потемна боја, ама од оние тенките што сe (не мислам тенка на материјалот, туку тенка да не зафаќа голем простор и да не покрива многу) Сум видела неколку што ми се допаѓаат ама нема шанси јас 1000 денари за една марама да дадам. 3. Вакви кратки или пак не мора кратки може и со средна висина само да не се високи (не мора да се со нитни) 4.Чизмички во овој стил ? Вакви од лани сакам, ама никогаш не најдов па да купам.
прашањево можеби не е за овде но да прашам можеби некој знае во џамбо имаше гледав пред некој ден преси за коса едни имаше поголеми а едни помали сакав да си земам ама не знам дали се добри да не не чинат ај ако знае некој или пак ако има земно нека ми каже какви се
шарено сако,до 1000че?? другарка моја има земано од тие со поголеми плочки,јас ја немам пробано ама ако се истите ефтини беа и презадоволна беше