Каде да си купам?..па и на попуст плус Aко не се скине овој саат за некој месец па ја еве. Отиди во некој акцесорис во Софи знам сигурно има (карши манго е) а и провери низ другиве има вакви "кожни" машки саати а има и сребрени и златни, тука некаде им е цената а сигурна сум дека се поквалитетни од Орифлејм, фирма која што јас ја сметам на ниво на Шутка па може и подоле. Само убав каталог, ништо друго убаво не е и квалитетно. Авон се подобри за класа, ама таму дупло поскапи се саатите.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Девојки сте виделе ли некаде кожна јакна па не мора да е кожна вештачка кожа може,со крзно околу јаката нешто како сликата што ја постирала една форумџика две страни наназад....не ми текнува сега името битолчанка беше не сум видела низ скопјево.....па некој ако знае каде има таков тип јакни нека извести фала позз
Каде да си купам?..па и на попуст плус 95% од јакниве што се носат во градов се “чиста кожа“ хахаха Да се надоврзам на прашањето....имаше во Ред Енерџи во Бисер, со крзненце околу јаката, беа 1800 денари.......ама право да ти кажам ги имам гледано лани Побарај си низ некои бутици во Буњаковец или низ Елит или Еко во ГТЦ ....голема е веројатноста да најдеш
Каде да си купам?..па и на попуст плус Јас ваква видов во петокот во Велес на меѓуградска автобуска има една продавница. 200 денари беше. И не само ова, има мн убавки,а евтини работи. Секогаш има попусти..
Каде да си купам?..па и на попуст плус Ииии Е браво ни сум од Велес, ни знам каде е меѓуградска автобуска Па и 200 денари бе... Баксуууууз! Во Скопје некој видел?
Каде да си купам?..па и на попуст плус Знае некој каде можам да најдам црвено кусо капутче (во Скопје)? Anyone? Благодарам
Каде да си купам?..па и на попуст плус Имам видено во Васидора многу убав црвен капут,ама не беше баш краток
Каде да си купам?..па и на попуст плус Во Евроазија на почеток е одма, 990 ден. Има црвено и бело кратки така. Инаку да се надоврзам за капутиве, во Макпримат има прекрасни капути, само што нема броеви. Ако некој носи 42,44 нека оди слободно! И да си прашам каде има дизајнирани бели хулахопки до 200 ден ?
Каде да си купам?..па и на попуст плус Провери најпрво во Санда, а потоа и во Пенти...Иако мислам, дека во Санда ќе најдеш
Каде да си купам?..па и на попуст плус Обична црна маичка, значи скроз црна. Ама да не е некој материјал што од едно перење ќе се направи тутка. И да не е спортска, затоа што за на една сукња ми треба. По можност со ракавчиња до лакто. Знам дека ќе ми речете дека има сегде по продавниците, ама стварно немам време да барам насекаде. Имам обврски на факултет, а морам до четврток да најдам. Ако на некоја случајно и‘ фатило око, нека ме информира.
Каде да си купам?..па и на попуст плус жени мои каде можам некоја ваква сукњичка да најдам??? не мора да е на попуст
Каде да си купам?..па и на попуст плус 2000 денари се кратките капути, баш денес поминав и бев во сите 3 макпримат и има од повеќето броеви и се преубави и има 3-4 модели на црвено. Јас си земав бел, од кога сонувам за бел капут, иако првично сакав долг земав сепак краток
Каде да си купам?..па и на попуст плус Овој тип на чанта сте виделе некаде многу ефтино да е. Не ми се трошат многу пари Или во Шутка дали ги има??? Или на пазар. Да не е скапо. Сигурно ги има негде ефтино многу. Јас сум видела над 600 најмалку се. Ах да и во Скопје да е, не планирам во друг град да одам
Каде да си купам?..па и на попуст плус ИмаШе во Шутка (пред месец - два гледав), во таа првата кај што продаваат "louis vuitton" ташни ... Ама не се баш вакви , значи не се цврсти ко оваа, туку се онакви како од тенок материјал, незнам како да ти објаснам Не тенок материјал де, туку оној што се витка, не се тврди како оваа, ама кога ќе се закопча вака изгледа, а рачката иста е 600 беа, ако се исценкаш може и за помалце ќе ја дадат *Јас не си купив бидејќи сакам ваква тврда, ама па 1500 денари не ми се даваат , ама тебе може ќе ти се допаднат
Каде да си купам?..па и на попуст плус Луѓе поради работните обврски немам време да излезам до град да си најдам црн мантил сакам убав долг негде до под колено со кракничка струкиран да е од убав мек материја да не сте виделе негде кажете ми да идам да си купам и да не е многу скап
Каде да си купам?..па и на попуст плус еве ваков сакам само црн кажете ми дали имате видено негде ваков сличен штосен само црн