Каде да купам пешкир и да напишам нешто, или бањарка? или интересни рамки со нешто откачено, ми треба гифт шоп безразлика како идат цените..
Им благодарам на двете феминки што ме упатија на Зелено пазарче или Бит Пазар,ама ве молам некој ако видел на друго место,да ми каже.Ми треба за задутре или за во понеделник, денес неможам да отидам,а утре не сум во Скопје.Пазарчето колку што знам,не работи во недела. Едит:Да не знае некој колку се ниските,црвени старки во Конверс?
^ на друго место знам за во шутка не знам дали ти се сиплати да одиш до таму ама ете 150-200 се таму.
Тера нова имаше, со леопардски принт, тој модел. Не се сеќавам на цена. Тера Нова, Бершка, New Yorker .. Фармерките им се многу интересни, оние со принтови и бои, додека за обична фармерка, конкретно во New Yorker нема некој избор. Маичките секаде се намалени.
http://www.polyvore.com/basic_top/thing?id=86059595 Ваква црна маица некаде низ сити мол или обична црна рамбовка? Брз одговор ми треба
Значи кога ќе идеш од кај плоштад накај Бит Пазар, ќе сретнеш доста продавници со изложени чанти, види во нив или провери истотака во Еко и Елит во ГТЦ.