Ранчињава во аксесорис се 3000, така да. Мене ми требаат оксфордки! Мислам дека цел ГТЦ го пребарав, и нигде нема такви како што барам. Бев во Шантел и таму имаше слатки, ама немаа мој број 36. Исто бев и до Адесо Тренд и не планирам да дадам 1600 на пар оксфордки Барам најобични кафеави оксфордки. Spoiler Помајте луѓее
Јас меркав едни чевличиња во Биана, ама тие им беа од старата колекција, па немаа избор на броеви. Би требало сезонава да донесат нови модели, но со оглед на тоа дека Биана произведува стриктно кожни чевли, цената им е малку повисока од таа што ја бараш ти. Овие што јас ги гледав беа 1900 и тоа од стара колекција.
Во Аксесорис се 1800,вчера ги гледав.Искрено јас за ранче не би дала 1800,иако беа преубави,но сепак,секој различно,ако ти се даваат оди види
Вакви кошули само не толку "вреќести" онака малце помали некој да не видел ама по добра цена? и ваква јакничка?
Да не имаше во адесо тренд црни лаковани ? Јас земав лани 2400 беа ама ми се погодија и не пропуштаат и сега ме интересира сакам и црни да си земам да не виде ?? И дали и овие се кожни чудно ми е од лани до сега таква разлика у цена ...
Јас имам ваква ја купив у New Yorker бела имаше и други бои, но тоа одамна незнам провери може има останато