Феминки од скопје ....и тие што знаете ....дали можи да ми кажите доколку знаете ..... деновиве ќе одам во скопје сакам да си купам некои штикли високи целосно затворени и да бидат високи до глуждови некој да ми кажи кај има вакви штикли... и некои убави фустанчина ви благодарам однапред ...кажете му некои места каде што има избор и каде што е поевтинко
Во Бершка. 1150 денари. ЊуЈоркер гледам ти кажале и претходно вчера бев и имаше вакви модели, скроз исти, цената да не те излажам ама колку што ме држи меморијава до 1000ка сигурно. 900 и нешто, мислам
Вакво ранче на тегет дезен беше мнг ми се допадна во аутлетот на Спрингфилд во СП Планет во Ѓорче,мислам беше до 1000ка.
Девојки,у Орка милион пати влегов,успат,немав време за шетање и конкретно барање на вакви шорцеви. Значи,сакам да бидат нешто подолги од овие,широки,кошаркарски,памучни и сивкасти. Каде има по Скопјево?Видел некој?Женски,секако.
Хммм,па во Бата провери. Незнам до која цена сакаш? Ил камино,попристапни цени така.Би требало да има. И по ГТЦ,ако сакаш поевтинки. Можда и у тик так во Рамстор има,ако не снемало после `чистката`,хахахха. Не сум била скоро,незнам ништо што има.
Баш вакви незнам,како патики ги имаш во Сити мол.Јас си земав маслинести ниски така од овие шема што се,ама еднаш ги облеков и едвај одам сега.Целите стапала со плици ми се. Аааа,мислам дека имаше и во Аванти,до 1000 денари беа,и изгледаа по вака како кондурки.
Има вакви на излезот од гтц накај автобуската таа една продавничка што има внатре нешто лондонски работи , камчиња некои , дрвени работи што знам како да ти опишам
Девојки да ве прашам-дали имате порачано обувки од Персин-Куманово и дали испраќаат по други градови?