Каде да најдам убава,квалитетна,црна ташна? Освен во Мона,каде што се по 5-6000денари. Во Дуки и Дасо,Зара,Бершка,Котон има нешто интересно ?
каде да најдам црн фустан тесен до 800 денари? нешто слично на ова може и со ракави да е ми треба за викендов..
Ваков тип на чизмички имаш во Зара (беа негде околу 2700-2900) и во Страдивариус, а мислам дека и во Бершка гледав. Во глобала, сезонава се ептен хит, низ Сити Мол ги има скоро секаде
Секоја сезона се овие хит според мене и лани ги имаше и прехлани, само сега цената мистеризони им порасна . Не би ви препорачача да фрлате 3000 во Зара за олку кратка чизма(зашто е Зара за тоа е цената олкава ), ги има во голем дел од продавнициве за кондури и во Гтц и со Сити Мол. До кај 1500-2000 мислам дека може да се најдат.
Во Њу Оркер во СЦМ има интересни наочари за сонце по 69 денари Па и јас си купив едни (тие на сликата) ама не ми вратија 1 денар Ахаха Слатки се нели ?
Дали може да ми кажете каде да најдам вакво нешто . До сега не сум купувала вакви работи, ама сега имам мерак ама незнам каде да најдам. Инаку сакам слички или исти како пто се на сликите, ама и поголемом бројче. Не баш бројчиња големи како на сликите, ама малку помали
Озвежи со сликибе брао иналу побарај во која било продавница за долна облека не се срами с шалам види во сара фешн поефтини ако ти с за соблакање поише од за облакање не се њути се шалам баш супер идеја се и јас ке барам
Едноставно тесно фустанче до кај 700-800 денари? Да не биде наџиџано со шљокици,циркони и такви ствари,туку ко за обично искачање ама објаснив...
Да, речиси во сите продавници веќе се изложени колекциите есен/зима. Барем во Сити Мол речиси секаде. Баш пред некој ден си купив кратки чизмички до глужд
Квалитетна можеш да најдеш во Зара, Манго- таму се мислам кожни (не сите), а на другиве места кои ги спомена има интересни, ама не тој квалитет. Кога веќе гледам дека бараш квалитет рамен или сличен на Мона, види во Горица Трејд на втори спрат е во ГТЦ таму имаше некој попуст, мене една мн ме бендиса беше околу 2000, и таму се само кожни. Или исто можеш да видиш во Мак примат на улица Македонија, ама таму не се кожни, ама има доста убави ташни. Позз