Во ДМ маркет ги имаше порано, сега не знам...Другарка моја си беше купила такво. Инаку зборам за тие од ессенс Kiss care love
Дали сте виделе некаде ваков сличен комбилезон (освен во Зара) и да е со нормална цена? ако знае некој нека пише, итно ми треба. Поззз
Сличен имаше во MANA, ама пред 3 месеци, сега не знам дали сеуште има.[/q Аха, сигурно нема пошто многу често ја менуваат робата
Барам чизмички до глужд на пуна пета не повисока од 4-5 сантима, нагласувам зошто повеќето на пуна пета се 10+. Нешто вака: или па и вакви: И секако, да не бидат нешто скапи...
Дечки,сакам да ве прашам нешто...прво дали во Лептокарија има Сара Фешн и второ-каде можам зебраст прслук да си најдам?
Мислам дека нема но има дуќанчиња за долен веш во вториот ред од задната страна кај росана што беше пред 100 години
Видов нешто вакво ( првата слика) во pul'en bear и други модели што мнг ми се свигаа ама беа скапи 4-5 илјади а за квалитет не знам баш од таму дали вреди да се даваат толку пари Јас па сакам нешто вака имате ли видено ? Овие се манго ама 100 евра и скапи ми се барам поефтина варијанта но сакам кожни обавезно
Како вториве имаше по Пеко лани, јас си купив многу слични. Сега не знам, мислам дека сепак е мн рано за чизми по продавнициве.
Јас си земав такви слични како на првата слика,само со крзно горе, лани од Тип Тап во Рамстор. Баш ми се така удобни и ми се допаѓаат, а многу ефтино ги земав. Сигурно ќе има некои такви и оваа година,само мислам дека е рано.
Слабо стојам со пари,а ми треба поголема ташна.Како се движат цениве низ центар?На битпазар се катастрофа ташните моментално
И јас сакам исто да прашам, кај има убави ташни и јас сакам некоја убава ама баш убава ташна да си купам некоја големка така.
Јас денес бев во Шутка, после 100 години, затоа што другарка ми ми кажа имало убави ташни... И бев и си најдов преубава ташна, а има и други убави работи као фармерки ефтини си земав за 400 ден, а преубави се... и цените им се многу нормални... Големите ташни се од 300 до 450 денари, а малите 150-200 зависи каде ... Така да, ако не ве мрзи, а ако треба и други работи да си купувасате, идете таму.. Никогаш не сум практикувала да купувам од таму, ниту пак го сакам местото, али ете, се наоѓаа ептен ефтини работи,а највеќе ради ташна отидов затоа што на Зелен пазар бев и не ми се допаѓаа, а по бижутерииве не се нормални по 1500 ташна..