Дали знае некој која цена се слушалките и каде се продаваа? Ги гледав негде ама не ми текнува сеа дали беа во Оне, ВИП или.. ?! Плс хелп, итно е..
Во АМЦ има,околу 500 денари се. http://www.amc.com.mk/content.aspx?l=MK ... &mailText= Се наоѓа ли низ Скопје до 1500 денари нешто слично?
Дали во Шутка можам да најдам кошули по 300-400 ден. и блузи по 200-300 ден,марами за 200 ден.? Бидејки по бутициве (теранова,калипе,мотиви,бершка,котон..) за мене малку се поскапи..
Во тој додатокот го има, неможам да го најдам на интернет. Побарај додаток или мини брошура од некој и на последната страна го има, баш го гледам во моментов
ја бев еднаш на поминување и ај да видам шо е тоа место ефтино што го фалите ии за 2000 си купив патики вие незнаете колку убави најк фалсификација и мн ми се убави за одбојка супер блуза си купив за 200 ден многу убава лесна и мн убав квалитет има 1 година ја носам
^ Вакво сако имаше во il camminо на ул.Македонија во продавницата каде што има чевли и гардероба.Беа околу 650 дена и ги имаше во повеќе бои.