Преубави се . Мене горниот дел повеќе ми личи на марама .Така да ако не можеш да најдеш вакви купи си само марама и врзија, не верувам дека би се познавало дека не е заедно со штиклите.
да не знае некој цена на најк шушкавците, женски, низ спортскиве продавници низ гтц колку се, или ако има во шутка?
Луге многу сакам да си купам вакво ланче бидејки живеам во мал град овде нема такви а дали и ке донесат.. дали има од каде да го порачам па да ми стигне бидејки не сум во можност да отидам во друг град за да си купам..?? ако знае некој нека одговори ке му бидам многу благодарнаа
Дечки да ве прашам за совет. Сакам да си го купам фустанов за на свадба на брат ми. Кажете ми со каква чанта или плик да го искомбинирам, и со какви штикли. Фала ви многу
i jas bi ti rekla so krem tasnicka i stikli ili pak srebreni, i taka mi odi kombinacijava, ili teget...bezbroj kombinacii imas za so crn fustan
Крем штикли или златни. Златни мали обетки, златни штикли, пликот може и црн обичен ако не сакаш златен
Имаш на Зелен пазар, на Бит пазар (баш пред некој ден видов имаше вакви). А можеш да најдеш и по овие продавници што се продава бижутерија.
Во Зара видов, но беше крем и маслинесто зелено. Во Манго разлистував каталог исто видов на тегет мислам беше. (ѕирни на интернет) А видов крем и низ евтини продавнички низ град, само беа прилично тенки, како за летен дожд.
Овие денови планирам да одам за Струмица ,па ако може да ме известите каде можам да најдам класични црни салонки,и каде да најдам ваков градник и колку ке ме чини?