Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Каде да си купам?..па и на попуст плус ;)

Мислам дека уште една има до неа,ептен се малечки нема шанси да не ги приметиш ,значи кога одиш од мостот од таму ,доаѓа од лева страна само право оди,абе лесно ќе најдеш само одлучи се и појди и пофали се ако купиш ;) :P

2. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805

Уф јас како ги сакам тие часовниците на фосил, бела керамика што се. Да не видел некој такви некаде? и шо цена се кај нас

3. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350

Каде да најдам вакви штикли, ама крем, не мора да се лаковани и кренати од напред, може да се и со отворен прст.Никаде во Центар не можев да најдам :?:

Прикачени фајлови:

На eleni23 и seksi им се допаѓа ова.
  4. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655

Во мојот град во Happening викендот што помина имаше неверојатен попуст. Мислам дека така ќе биде секој викенд. Си купив пантолони со елече за на работа за 2200 денари, ролка за со комплетот 300 денари маичка како корсет со бела чипка за 600 денари, сукња црна до над колена 600 денари, јакна дебела зимска за 2000 денари. На крај кога требаше да платам продавачката ми пресмета дека се ќе ме чини некаде околу 6000 денари, а без попуст околу 13000 илјади :o .
    Бидејќи стално купувам од таму, знам дека толку многу работи за толку малку пари никогаш не сум купила. Кога ќе ми текне само дека за некоја посвечена маичка плаќав по 2200 денари, ташна по 2500, а сега за 6000 си изнакупив многу повеќе.
    Распрашајте се во продавниците на Happening во другите градови, може го има истиот попуст.

5. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751

Знае ли некој од кај да си купам чизмички до над глужд и да бидат со пониска штикличка?

6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289

И да ви кажам јас бев во аутлетот во септември баш кога донесоа во продавнициве нова колекција и аутлетот имаше ПРЕДОБАР избор.
    Така да мислам дека кај и да е ќе добијат пролетни колекции, а старите идат во аутлет. Значи тука негде е периодот кога би имало добар избор.

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  7. SexyPrincess

SexyPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    132

Знаеш ли од прилика накај која дата идат во аутлет за да тркнам да видам сто ке си најдам, зашо не ми е баш блиску да се шетам секој ден натака навака :lol:

8. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68

вакви влечки каде има во штип или кочани? поздрав

9. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393

мислам дека од гтц и рамстор треба веќе да се однесени а од беверли чекаат спремни во магацин ;) ги познавам девојките од адидас ќе гледам утре да ви одговорам подетално ;)

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545

Ваква чанта кај да барам во Скопје ?

11. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545

Ма и јакната ептен, планирав да напишам за било кое парче од комбинацијава ако сте виделе некаде нешто слично да ме известите :wasntme: И се пишманив, ама кога веќе спомна еве си кажувам и јас.Баш сакам и јакна ваква и ниски чизмички, нешто слично..сега би требало да има голем попуст на овие работи па упатете ме некаде..дека ограничена сум со време, а утре во Ск доаѓам :?:

12. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289

Многу пати е кажано има во Њујоркер ваква ташна (т.е имаше ама како што се троши можно е веќе да нема). Значи потполно иста!
    Имаше порано и од Дуки и Дасо низ акцесориве што држат нивни производи, ама немам видено сега, таа е многу слична на оваа.
    И некој рече имало во Шутка, ама за тоа не сум веродостојна да кажам каква е, зашто не сум ја видела .
    Јас мислам дека ќе има во новиве пролетни колекции вакви чанти.

Сега по потполно иста немојте да помислите дека Мулбери чанта од 1000 евра е исто со чантата од Њујоркер за 1800 денари :)
    Иначе моделов е актуелен едно 3 години, а годинава доаѓа кај нас. Така да видете колку сме напредни |(

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649

Робата што е во аутлетот во Борис Трајковски е од старите колекции кои биле во продавниците Најк Адидас Лакоста итн...Значи колку што е оргинал робата низ продавницве ,толку е оргинал и таа во Борис Трајковски.
    Е сеа тоа што е Мејд ин Кина , 90% од големите фирми имаат свои фабрики во Кина Индонезиха Виетнам..поради веќе добро познатите причини ;)

Eдит:
    Фосил има во Беверли :) Само што незнам точно да ти кажам дали има баш од тие модели што бараш ти...Е сеа со цените Фосил се тука негде со Swatch ,можда малце поскапи :)

14. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350

Карина имаше од таа ташна вцчера во Њу Јоркерк, ако одиш скоро може ќе ја начекаш :)

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289

Ќе ја копирам пирамитката :P

Се шалам, ги гледам саативе одамна на Поливоре, ама немам видено тука кај нас ваков модел. Ама ефтин да е во некој од акцесорис продавничкиве да не сте виделе?
    Црн, кафен... кремаст евентуално ма каков и да е ваков модел да е! 8)

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG][​IMG]

16. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926

Росонерка ме потсети со часовниците сега . Праша некој во некоја тема дали има овде часовници Страдивариус и видов во ГТЦ во Евроазија во тој посебниот дел кај што има каса , изложени се таму и баш убави имаше :)

17. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

Росонерка јас имав ваков часовник, ама уште многу одамна. Го добив а подарок, со неколку ремчиња кои може да се менуваат. Последен пат ваков сличен нешто, мислам дека другарка си нарача од Авон или Орифлејм (да не те лажам, некое од овие беше). А низ нашиве продавници не знам кај има...

Инаку кога сме веќе кај часовниците, кај да најдам ремчиња, баш за горе наведениот часовник? Црното ми е веќе оштетено, па сакам да го заменам. Дали знаете дали воопшто имаме таква продавница за ремчиња?1 :)

18. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461

Севојки каде да си купам ваква, едно време ги гледав во една продавница до Лондон паб на плоштад, ама сега е затворена таа продавница, да не видел некој ваква по продавници, не мора да баш иста, сеедно дали е со риби, школки, жица...

19. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683

Има во Лептокарија во една продавница за вакви работи

На irenna му/ѝ се допаѓа ова.
  20. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289

Хмм имаш право имаше порано во еден каталог сега се сетив.
    Ама сепак ако случајно видите низ продавнициве кажи ми, сакам ептен да си купам таков.

Иначе јас имам менувано ремчиња, ги има низ сите саатчии што менуваат батерии низ градов имаат ременчиња. Ама да најдеш обично ременче лесно ќе е, има од 300 до 1000 денари. Ама да најдеш такво големо дупло всушност искрено не верувам...
    Јас во ГТЦ менувам еден е покрај Адидас мислам во тој пролаз, а друг е после Евроазија до Коле чевларот. Сигурно на овие места има ременчиња.

На starfish му/ѝ се допаѓа ова.