Да не знае некој каде има поевтини обувки на плута, пониски за секојдневна употреба, нешто слично на овие, по можност црни.
Не знам од кој град си, ама јас летото начекав многу убави прстенчиња во Охрид, од фонтаната во чаршија, одиш не по уличката за накај пазарот туку таа од лево, за нагоре. Имаше многу убави прстенчиња за 100 денари. Обично не купувам бижутерија вака ама многу беа симпатични, а за 100 денари нема што да изгубиш. Од овој тип беа: Spoiler
Корсети да не гледал некој некаде со прифатливи цени? За долна облека мислам, и да стојат добро кај градите.
Девојки каде можам да најдам ваков фустан по прифатлива цена во ск,сакам ваков модел бојата може да е и друга
Женски сте виделе ли некаде вакви чизми како овие кремавиве на сликата? И да не се ептен скапи ете до кај 1500-600...
Ми требаат најобични, еднобојни бели рамбовки, па може и во друга некоја боја - беж, кафена, праска, бледорозеникава и некои такви светли нијанси. Каде низ Скопје да си барам некои ефтини? Има низ Певекс? Не загледав ниту една нормална.
Мишелка, јас си купив крем, црна и светло виолетова рамбовка, најобични, од Купи Евтино. Има повеќе дуќанчиња низ Скопје на разни локации, моиве конкретно од Бисер ги земав. По 200 денари се, многу убав памук, пери-носи се. И имаше светли боички
Kade da najdam? ..... Videte mnoguu gi sakam onie..kako da gi narecam.. ''pasirani'' dolgi suknji ,no nikade nemam videno kade se prodavaat.Pa,zatoa ako vie znaete ve molam kazete mi i od prilika kolku cinat Ako ne vi gi otvara slikite eve vi link http://chicisimo.com/fashionista/erica- ... 0230588397 i videte gi suknjite na slika 5 ; 10 ; 17 ; 28 POZDRAV CEKAM ODGOVORI
Мишела јас денес баш видов во Њу јоркер во Верото за 200 денари рамбовки какви сакаш на Amisu. Имаше преубави бои, јас загледав една праска боја, преубава нијанса ама само хс имаше, ке одам утре во Сити мол да ја барам. И мислам дека во Евро азија имаше на Бершка, исто по 199 ден.