Дали има излезено во продавничкиве УГГ чизмички ??? И како на сликиве да не имате видено негде во Скопје ?
Незнам дали беше со мачиња баш, ама таков сличен видов во Прчла во Скопје, на Партизанска (таа блиску до 7ца)
даа има во сцм ама нзз точно во која продавница дека кога бев влегов во сите продавници и ми се испомешаа а иначе убави имаше
А цена запамти ? Иначе знам имаше една продничка Fashon...нешо така беше кај скалите у сити мислам дека ти скалите за на најгорниот кат да се качиш имаше некој со светки за тие мислиш или некој нови ?
женски би сакала да ве замолам да ми кажете некоја убава продавница за квалитетни,дебели зимски капути,значи не капут тенok на ладно што не може да се носи убав дебел и поскап да е ок ми е само да е таков баш за зима ве очекувам да ми помогнете фала ви
Имаш у Бисер, еве овде можеш да разгледаш, јас пред некој ден си купив фустан за на свадба https://www.facebook.com/ButikEngel
^Фармерките (слични такви де) уште кога го отворија City Mall ги видов во една продавница,што врска немав како се викаше,им ја видов цената и си излегов Иначе беа 2.990 што ја искрено за фармерки не би дала скоро 3.000 .