Феминки , посебно за тие од Скопје, знаете ли дали парфимеријата на Голден роус во трговски работи и во недела и до колку ?
И јас ? Нешто како дуксер блуза,мислам што може да се носи врс долна мајца како буза а да биде дуксерче со капуљача
Каде можам да најдам вакви есенски јакни или скични некој за овој период некој топли да се до 1200 денари погоре не...и да може со картичка да се плати...некоја мн топла јакна барем да ја носам додека да се носат дебели капути...
Некое фустанче по долги, или 3/4 ракавчиња, така за излегување, не многу свечено, низ Скопје? Некој случајно да не знае дали може да се најде нешто такво и во Шутка?
да има во Шутка веќе пишав , значи има и фустанчиња и како туники за со хеланки а и претходно некоја феминка праша за капутчиња , има и како мантилчиња разни по 900-1000-1100 се , има избор за секаква облека, барем јас кога бев вреди да се отиде
^ Може ли таму да се најде некое наједноставно, најефтино црно кратко фустанче ? Како првото на сликава.
девојки не е можеби за тука прашањево ама се работи пак за облека. Каде да барам некој убав освежувач за во плакар? Ама не спреј, туку како такво закачалче, или евентуално некоја лепенка за да се залепи на полица?
Каде да најдам некои поефтини фармерки со висок струк докај 1000-1200 денари ? И некои пообични бели кошулки ? Деновиве планирам да прошетам низ ГТЦ, па ако видел некој негде нека ме извести
http://targetmk.com/uploads/images/larg ... 596230.jpg Ако мислиш на вакви, би требало да има во некој маркет или пак во џамбо можеш да побараш миризливи ќесички за во плакар.
Има во Тинекс, ги има и како лепенки, врекички, па и такви како закачалки ама не знам колку чинат, одамна не сум си купила. Мислам дека беа Глејд, ама сигурно има и други фирми.
девојки месецов планирам со мајка ми и татко ми да отидам во скопје онака да си купам по некое парталче. е сега ме интересира има ли моментално некои попусти, како се движат цените на фармерките итн