Како првата мислам дека гледав бела,ванилеста со такви копчиња во Еко или Елит. Ама нема да можеш со картичка да ја платиш. Инаку,како другите модели во Евроазија секогаш има,не им се многу скапи,ама тенки се.
Зависи што сакаш. Ако не гледаш бренд најефтино ти е Пренди и Боди лајн. Исто така до ТОПЕР во ГТЦ имаш дуќан се по 300 ден. Во Евро Азија се наоѓаат фармерки и по 600 ден плус има стигнато есенска сезона, а Бершка има топ моделчиња за скромни пари.
Знае ли некој каде има убави чадори, ама долги не на склопување? Бев во тинекс, во џамбо, во веро, ама никаде нема убави, во џамбо па само еден и тоа со скршена рачка...
види на зелено пазарче, јас од таму зедов голем убав чадор кафеав со некоја ситна апликација на него, убав е и цврсто изгледа со убава рачка, се мислам дека околу 200 денари беше, минатата есен го купив
Kаде можам да најдам термос по можност стаклен за девојчиња нешто слично на ова апликацијата е небитна? И штосен фустан може и со тул или по китњаст за 6 годишно девојче по некоја нормална цена
Ти благодарам мама25 го видов и тоа, но му фалат наборите долу на ракавот... а и некако квалитетот ми е лош и не е истото, знам лоша сум и ситничар сум сепак ти благодарам уште еднаш
Мила simoncelicius разгледај пубаво,јас во Загреб ја видов и нашиве добавуваат роба од таму ако не е стигната сигурно ќе пристигне секако не е скроз идентична наборите фалат долу TheIdealMe имаш и во Зара чиста кожа само е далеку поскапа но и таа е без набори чинам
Во која чорапара може да се најдат кратки чорапчиња меѓутоа средна дебелина? Барав во сара фешн немаше....