Имаше во Бершка, некни го гледав. Мислам дека беше 259 ден. Ама да не те излажам ми се виде ко последно да беше ваквото златно. Јас барав во сребрена боја ама не видов.
Не знам до колку пари бараш, ама јас ги имам овие од АСОС, 28 фунти се (2000 ден.). Ми стигнаа за помалку од 2 недели http://www.asos.com//New-Look/New-L...-Ankle-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3136738 Преубави се, лесни за носење и убаво стојат на нога
Каде би можела да најдам епрувети? ми требаат за проект на школо и нема по локалниве книжарници и аптеки... некоја идеја?
Има ли вакви чизми некаде низ Ск? Не мора да се со нитни, битно моделот да е тој или сличен и да имаат врвки. ?
Мислам дека видов исти или слични во една мала продавница во трговски,има и облека во продавницата,се наоѓа:откако ќе влезеш во трговски да излезеш десно од страна и ќе видиш каде е златна копачка,после златна копачка ќе одиш малку и ќе го видиш,мал бутик е.Се надевам ќе го најдеш
Sexybaby86 ќе може ако не ти е тешко да ми кажеш дали нешто доплати при нарачката преку АСОС,бидејќи јас сакав да си порачам нешто, прочитав дека е free worldwide, ама пишува дека можни се и некои трошоци плус. Благодарам однапред
Кажете ми девојки каде може да најдам некој убав крзнен елек и некоја убава чанта голема нека биде поскапичка чантата, но да е убава и квалитетна. Spoiler Како на сликава некој така црн или темно кафеав Spoiler Или пак некои вакви чанти
Има ли во Аванти UGGS светло сиви,темно сиви или бели? И што цена се отприлика? И кај на друго место има поевтинки UGG чизмички?