Мислам дека ваков елек сигурно ќе најдеш низ Сити мол.Веројатно во Зара,а можда и во страдивариус,Бершка...Можда и Евроазија... За чанта,вакви гледав на mojagarderoba.mk се препродаваа,околу 2000 денари беа.Е сега колку се нови А за шорцевите,би требало да има во Евроазија,обично таму имаше,ама веќе иде зимска сезона па незнам баш.
Сакам вакво чудо да си купам и сакам да знам одприлика колку чини? тенкс (мислам на елекот не на кошулата)
Во кинеската Гари има. Ги гледав пред една недела ,има неколку моделчиња во повеќе бои . Мислам дека беа околу 500 -600 денари
Поскапи а убави чанти гледав во Зара , можеш да си видиш на сајтот , мислам дека баш тие поскапите им се и кожни а многу убави модели имаше
Не е парче облека, ама се надевам ќе ми помогнете Барам миризлива свеќа за во соба, конкретно да мириса на ТИКВА И лани барав ама ако не најдам овој период кога иде halloween, после амин. Многу убаво мирисаат ама никаде неможам да најдам кај нас, се е цимет, брусница, ванила Очекував да најдам од глејд ама ни од тоа ништо
Девојки не ми е за тука можеби прашањево ...ама може ли некоја од вас да ми каже рицинусовото масло колку е и дали го има во сите аптеки ? Ви благодарам однапред девојки
Околу 100 денари 50 мл на галафарм јас го земав и би требало да го има во сите аптеки, прашај ќе видиш
Да знаете случајно некој у Македонија да продава копии од Армани овој модел на ташна?? црна ми треба ама може и друга боја
Каде можам да најдам жолта сукња широка и со нормална должина не многу кратка Некој да сретнал некаде ?
девојки знаете ли каде се продаваат не многу скапи комблизончиња ? http://cache.net-a-porter.com/images/pr ... _in_pp.jpg