Девојки, ептен ми треба помош, мислам ова е најсоодветна тема. Дали знаете каде (и дали има во Скопје) чевлара или нешто слично каде фарбаат кожни обувки? Сите кондураџии во близина ги прашав никој не знаеше да ми каже. Имам едни кожни чизмички кои сакам да ми ги офарбаат, само каде де. Фала ви однапред.
Пак да си прашам јас. Некој претходно ми кажа дека во DM има ама јас не најдов. Дали знаете каде има вакво или општо bourjois?
Сакам да купам машки каиш replay од сити мол. Ги имам гледано, многу ми се убави. Дали знаете колку се движи цената? Не сакам точна цена ( ако може и точна е одлично )но одоколу кажете колку чини Позз
Ги има и во Carrefour, баш пред некој ден ги гледав (и мирисав!) Фино мирисаат, а и цената им е поволна
gledam posledno niz skpje devojki nosat FARMERKI SO VISOK STRUK pa bi ve zamolila da mi kazete od kade gi kupuvate
Oколу 3000- 4000, кожни се и таа е цената... Стварно се многу добри, некои се и безвременски, а и за квалитетот нема муабет...
Да те прашам.Има од 3000 ден до 4000 ден различни видови ? и дали си сигурна за цената.Јас баш планирав за тато да му купам и имам заштедено 3500 ден фала ти однапред
Девојки помош...Итно ми треба градник сличен на овој на триумф но нормално не толку солен,сега дојам па сум доста стелна сакам нешто со поприфатлива цена ама да е и поприлично квалитетен не од второто перење жици да се вадат.Значи потенцирам сакам да биде со прерамки не мн дебели ама и кога ќе ги извадиш да стои без нив,каде има кажувајте (подобра слика неможев да најдам )
Знам дека не е модно прашањево ,ама нема каде на друго место да прашам . Да не сте виделе негде механизам за саат ама со поголеми стрелки ?
За чантата ако не те мрзи да доаѓаш до Штип,арно. Ги има во еден бутик Бама кој се наоѓа на едносмерната,прилично голем и лесно се наоѓа,изложени се чевли ама има и чанти.Пред два дена бев и ги видов,имаше црна и кафеава а цената им беше 1400 мислам.А колку се квалитетни незнам,само знам дека не се оргинални Celine.
имате ли видено вакви штикли и боја некаде? имаше во лептокарија ама немаат 39 нормално, поинаква штикла https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5396_n.jpg