Spoiler Знам дека не е за овде прашањето па затоа пишувам во спољер. Дајте некоја идеја за поклон за слава, значи вино + бомбоњера + нешто само незнам што да земам.. Предлози во ЛП
Девојки каде можам да најдам убави кафеави чизми по можност да бидат кожни,а да не се многу високи? Цел City mall го поминав,ма каков city mall цело Скопје го поминав и ништо не најдов.
И јас вчера го поминав цело Скопје и никаде не најдов чизми.Јас барав крем кожни чизми, кратки и на мала штикличка. Но никаде не најдов.(јас сум малку проблематична и во броевите носам 35 или 36 )
Не знам дали е баш прашањево за ова тема.. Каде во Ск има убави боксерици? Никогаш не сум купувала за машко,а сакам ем да бидат убави,ем квалитетни,а парите не се важни?!
Во Соравија има нешто како outlet на Extreme intimo, имаат ептен интересни боксерици и квалитетни се, а цените им се релативно пристојни.
Женски кај можам да најдам хеланки сиви ? Значи баш сиви ми требаат, светла сива боја, има некој видено некаде?
а поефтина варијанта од калиопе ти е бит пазар..120 денари се имам видено и црни и светло сиви баш како што бараш
Сега само што си дојдов од бит пазар, и таму имаш сиви хеланки, и други разни бои, за цена не прашав, али пред некое време јас си купив и беа 200 денари
Денес видов вакви салонки а и други разни , голем избор имаше, пред бит пазар, има една продавница ,голема е ама ич не ми текнува како се викаше, значи има на неа нешто како попусти пишува, одма кога ќе се симнеш од автобуската и кога ќе трнеш накај бит пазар одма тука , нема шанси да ја промашиш
Во Дуки Дасо во ГТЦ вчера видов слични, ако не и исти ( не ме држи за збор зошто 100 модели видов вчера). Црни, лакирани беа,1650 мислам им беше цената.