Второво џемперче со дупчињава е на H&M, Divided. Јас го имам само црно. Ќе ти речев да го бараш во аутлетот што го отворија спроти Рамстор ама пред 2 години го имам купено, не верувам да носат постари колекции.
Во Базаро има, по неколку се во пакување. Квалитетот не им е нешто особено, како и на се' друго од таму, ама вршат работа Него, кога сум веќе тука, да прашам. Каде да најдам кратки кожни чизмички на штикла? Вака нешто: Гледав на страната на Зара, ама претежно се превртена кожа, а такви имам. Барам кожни, или имитација на кожа, ама поквалитетни, со штикла не помала од 10 цм.
тешко дека ќе најдеш ваков а ефтин. Овие фустанчиња се од колекцијата на Џовани, ги има во Ламас ама се од 500евра нагоре Нема да го најдеш поефтино бидејќи сите камчиња се рачно везени и поради тоа е многу скап. Ти кажувам од искуство и јас го имам барано фустанчево каде не
Побарај во Елит / Еко во ГТЦ, јас од таму си имам купено два вакви. Не знам дали сеуште ги има ама би требало. Околу 200 денари беа.
Шафран чизми имате видено некаде низ Скопјево? Најдов адреса на интернет, па сакав да прашам - бил ли некој таму? Продаваат обувки само на големо, или имаат и продавница за продажба на мало?
Убави, класични и пристапни на цена бели кошули? Значи да биде скроз бела, најобична. Не сакам никакви други додатоци и да биде со обична јака. Се убив од барање кај мене, никаде не најдов баш таква. Ако е толку тешко да се најде обична бела кошула, се прашувам што останало за другото кое ми се мота низ глава.
Памучна или свиленкаста? Свиленкаста видов и во Манго и во Спрингфилд, али цените па не знам колку би ти се свијале, али убави обични без никакви додатоци со обични едноставни крагњи, (оној материјал нежен, не се сто посто свилени, али мислам дека ми ја сфаќаш поентата). Види сега или почекај до Нова година ќе паднат цените сигурно. Туку јас имам малку смешно прашање ама морам, морам едноставно па ако сака нека ми се смеат сите. Каде да си купам УБАВИ чорапи женски, памучни и меки а со убави интересни шари, имав 3-4 пари од аксесоријас али сите ми се со компирчиња на палците, па морам да се подновам со такви убави на изглед, зашто не можам од оние белине шиптарскине да соблечам кондури каде и да одам. Не мора да знаете цена, само каде купувате, јас си бев мамина маза до пред некое време, срамота мајка ми и гаќи ми купуваше до пред година дена