Убавко дебелко џемперче,као овие тренди шо се сеа,по Сити Мол знам дека ги има,ама како им се движи цената? Мислам еднаш и во Њу Јоркер видов такви...плетенки,топлички....
Види на фб страната на бутик прчла, имам гледано дебели џемперчиња не беа воопшто скапи од 500 па нагоре
sofijanoka види во mana fashion, имаше и дебели џемперчиња и туники убави, само што останати им се некои броеви.
Јас се извинувам што пишувам овде, но бидејќи сакам да прашам е заклучена: Дали знае некој каде во Скопје прават вакви pancakes
Каде можам да најдам обични црни хеланки али да има и поголми брроеви т.е. у смисла да се подолги бидејки сум висока 178 и сите што сум ги купила до сеа ми се кратки а ја сакам онака баш до доле да ми бидат.
Девојки каде можам да си купам вакво сукне? На англиски по гугл кога пребарував, ја пребарував како pleated skirt. И по можност да биде со пристапна цена, да не ми се заврти во главата. Овде, по источна Македонија, Струмца, Кочани... а може и најдобро ќе биде ако си ја нарачам по интернет. А може и од Скопје Црна да биде, оти ништо од бизнисот И ќе заборавев... некои скроз едноставни црни чизмички, до глужд... а уште поубаво и ако се до под колена, до колена. Ама да немаат нитни и такви слични работи по нив. Што поедноставно, тоа поубаво. И со пристапна цена де
Ги видов и во Прчла и во Мана.Во Прчла има такви моделчиња као што барам,евтинки се,ама многу ми се тенки некако. А инаку бил ли некој скоро до Њу Јоркер? Има ли нешто интересно?
Јас пред скоро време купив од Певекс. Исто сум висока и обично ми се кратки во ногавиците ама овие беа супер. Не знам дали има уште останато ама провери
Прашањево нема врска со мода, но дали знае некој каде можам да најдам вештачка крв, за маскенбали и слични забави? фала однапред
зависи кој квалитет сакаш да ти биде ако сакаш тако поефтин има во трговски една џиџимиџарница ке дајдеш а ако сакаш нешто по скапо сум видела во Веро (кај џамбо) има една како за сварофски
девојки каде да најдам онаков златен каиш..во дуки дасо бев ачли по 500 се..некаде на пазар, негдее?? фала ви однапред