каде има вакви чизми низ скопје? до кај 12цм...и над колено да бидат http://covellifashion.files.wordpress.c ... trends.jpg
Абе жени, вие што имате многу тенки ноџиња... Кај си наоѓате чизми што добро ви стојат на сукња? Мерак ми е и јас во зима да облечам чизма и сукња бре!
па нз колку ти се текни нозете но можеш да си побараш некои што се со ластик горе или пак со врвчиња да можеш да си ги потстегнеш и завршена работа
Каде да си најдам црна кошула со долги ракави и да биде струкирана исто така и црни панталони (и ако може ценичка да ми кажете). Премногу благодарна
Во продавница за спортска опрема, стрикно во Борис Трајковски аутлетите имаш, имам видено, во Орка мислам имам видено
Девојки каде да најдам вакви чизми, (да дообјаснам) Црни со крзненце горе а може и крзненцето да се мести надоле-нагоре? (да се рамни) Или општо каде сте виделе убави ВИСОКИ чизми? Вчера го прошетав цел гтц и искрено сегде ми се исти!!
Некаде вакви чизми ? Може и кожни да се не антилоп нема врска , само таков модел и по можност таква штикла
Мислам дека има и во Спидо продавницата што е во Беверли во Капиштец а и во спортскиве продавници во Сити Мол!
Јас најчесто се си барам во сити мол и си наоѓам но не знам конкретно во кој бутик можам да најдам црни кожени хеланки тесни, такви мазни? Мислам дека ме сфаќате на кои мислам а јас ке се потрудам слика да најдам, инаку јас видов на едно место но не ми се целосно по ќеифот па пак да си прашам ако има во Сити мол да си купам?
Девојки прво сакам да прашам знае ли некоја т.е. има ли искустово со чизми од ТипТап? Дали се квалитетни пропуштаат ли и сл. Исто така сакам да прашам од кај можам од Скопје да си купам убаво модерно зимско палто до 2500 ден? Фала однапред