Во Веро Центар, на штандот на Ипанема, има најразлични вакви топлинки, убави се и квалитетни. Се наоѓа поточно кај скалите, од предниот влез, нема шанси да промашиш. Ако сакаш поефтинки види на Битпазар може да има, таму свашта се наоѓа.
http://www.devojka.mk/foto-odbrete-ja-n ... t-telefon/ Има ли видено некој вакви маски во Скопје или тешко ?
Леле пак јас, како дежурна сум за ова купувањево со информации Јас всушност имам иста како таа се пеперутката ја земав од e-bay, таму ги има сите овие, скоро исти, а и многу други поубави се наоѓаат. Ако можеш преку некој да нарачаш, ич не се скапи. Ако не, ќе одиш кај Битпазар, има една продавничка таму за аксесорис за мобилни и има многу убави маски за Ајфони, можеш нешто како овие да најдеш, има избор.
http://data3.whicdn.com/images/88822513/large.png вакви чизмички кај има и колку им е цената,оддамна им го имам меракот
karina8 Југотон во гтц До Ре Ми - Кеј 13-ти Ноември, Димитар Влахов б.б., Скопје (Одма до МКЦ) Мими Музика- Васил Ѓоргов б.б., ТЦ Капиштец лок.25, Скопје (Кај Беверли) Guitar House - ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр.50 (Карши Рамстор) Artist systems - на Васил Ѓоргов Метал шоп-Инфлуенс во Скопје, бул.Партизански Одреди 66-б/6
Крзно вештачко да не знае некој каде можам да најдам? На женски пазар ако бил некој скоро да не видел случајно?
Кај може да набавам само полнач за Дел лаптоп ? Има ли шанси во некои од компјутерскиве сервисери? Итно ми треба, ми се расипа полначот, т.е ми се скина жицата и сега сум без полнач... Или па некој да има нефункционален лаптоп ваков а полначот му стои, би го купила
побарај по продавнициве каде што продаваат лаптопи ако нема кај нив,тие ќе те упатат каде би можело да има..или ако неможеш да најдеш оригинал во истите продавници ќе си купиш универзален,само или ќе го земеш лаптопот со тебе да пробаш дали ти одговара или ќе си ги запишеш спецификациите на компјутерот таму имаш на дното волти,ампери итн тие ти се важни за полначот..јас сум веќе 3 години на универзален пошо за оригинален HP ми бараа 6000 ден а универзален имаш од 1200 до 2000ден или можеш да прашаш во сервиси каде поправаат лаптопи дали би можел оригиналниот да се поправи,јас мојот го користев и поправен ама еден ден цркна и повеќе не се поправаше па купив универзален