Сакам да одам до бит пазар да си купам од оние ланлињата сега што се носата ама ако може да ми објасните точно каде се наоѓаат бугарките?
Новогодишни кугли вакви гледав скоро во Тинексот кај Драмски, а и во Џамбо при крај на ноември. *Новогодишни честитки препорачувам од Веро, лани земав музички од оние карши факултети на кутии што продаваат и се зезнав, затоа Веро. *И некој бараше модли за новогодишни колачи, има во Веро сет од елка+дедо мраз+ човече=119 ден, метални.
леле кажете ми каде низ Скопјево да си најдам ваков елек? кафен ми треба Со нормална цена. до сега видов само сличен во Калиопе али 2500
Изгледа, цените им се пристапни, јас отидов во продавницата кај Кузман што е, и тоа после неколку ден, немаше ништо...
Од медовиот имаат во продавницата што им е на првомајска ( пастираа на фб денеска ) Spoiler Повторно од овој елек само на Првомајска, но нема да може да правиме резервации за да не ни се лутите за кого ќе тргнеме за кого не...се надеваме дека ќе не разеберете
И кога веќе сум на темава да ве прашам некоја девојка да не била сега брзо на бит- пазар, т.е. женскиот пазар, и дали видела крзнени материјали, како овие за елечиња што се, и како се движат цените?
Каде има вакво капче, густо плетено, со пуфка горе и да не е премногу големо да виснува позади туку точно до вегите?