^ Вакво исто капче со пуфка видов во Miss Spicy во ГТЦ и во таа што е во Веро-Џамбо ако не се лажам. За онаа Miss Spicy во ГТЦ сум сигурна зашто и јас ги гледав пред неколку недели, беа 400 денари и имаше убав избор на бои.
quote="ivona29"]девојки каде поточно да си најдам вакви хулахопки и која им е цената од прилика [/quote] Вакви имаш во Сара Фешн и во Пенти, лично јас од Сара ги имам земено и не ми се скинале сеуште иако ги изнаносев 3 години. Цената не ја памтам, ама не се повеќе од 300.[/quote] ee fala ti mnogu
Пред некој ден прашував за полнач за Дел лаптоп, го однесов на најблискиот сервис со надеж дека ќе ми го смени кабелот, пошто тоа беше проблемот(го скинав), арно ама типот вика имало некој спој кога се скинала жичката и мора нов да земам дека е зафркнат и адаптерот. Е сега, прашањето ми е каде се наоѓа продавницата на Макпетрол за Дел или сервис не знам што е, за да набавам што поскоро. Во овој сервис ми рекоа заменски бил 1300, а оригинал 2600, јас би сакала да земам од Макпетрол посигурно ми е а и верувам барем малце да е поефтин. Ако некој знае локацијата и има инфо околу цените нека ми пише, ептен ми е итно. Изгледа ќе мора до понеделник да чекам ама мора да ги имам информацииве до тогаш за веднаш да отидам.
^^Од 300 денари па нагоре, ова се информации од пред две недели , нешто вака ми е останато. Ако има некој посвежа информација нека сподели
Сега го прашав дечко ми, ми вика тоа Макпетрол во комшии да ни било. Инаку, локација Капиштец одма до СП Маркет.
Девојки, ми треба корсет. Па некој ако може да ми каже кај има со нормални цени и да може да се пробаат. (пред некој ден бев во една продавница за долна облека, но немаше кај да пробам, а не можам да купам така незнам каков сакам и број кој ми треба)
Го имате видено некаде кај нас cien путерот за тело од кокос?Го купував од грчки Лидл и сега ми се потрошија залихите.
Знае некој каде можам да најдам вакво ланче, или само привезокот, сеедно. Освен во метал шоп во скопје, таму има ама малку поскапо Ако некој има видено и по поевтина цена нека каже
Се мислам дека таму видов вакво, исто провери во продавничката што е на влез во ГТЦ, близу Рубин Кармин што е