ех што не кажавте порано за елечињава се утепав прашувајки јас веке ми донесе братучедка ми од Кочани 1000 денари едно пошто нигде немозев низ Скопјево да најдам до 1000
^Батерфлај не се секирај и јас го зедов моето елече 1000ка Низ Скопје барав насекаде и секаде цените се движеа од 1500 па нагоре Имаше само во Елит некои поевтини али воопшто не беа убави И си најдов во Куманово баш такво какво што сакав преубаво Јас да прашам има ли вакви капи во Шутка? Избор на бои има? И која цена се?
Црн, тесен фустан по пристапна цена? Без некои траканици, по можност обичен. Некако најблиску до замислата ми е овој Spoiler значи нешто слично. Досега се' што сум пронашла било ваков модел. Значи не вакво тесно. И, да! Дали парчињава сеуште ги има во bershka? Spoiler
Девојки кажете ми има ли во Шутка од оние крзнени капи-шубари како ли се викаат, утре сакам да идам па да не идам за џабе
vakvi fustanchinja crni uz telo, ako mozhe so tocna cena da mi kazete kade ima? (po mozhnost kako na prvata slika)
јас пак да си прашам девојки кај има убави корсети, а да не бидат многу скапи? Гледав во њу јоркер и се околу 1200 денари, па реков да прашам некој дали знае кај има поевтини
Исто само темно зелено си купив денес од теранова Смалени им се цените, 1270 го земав СЕКАДЕ, Теранова, Елит, Еуроазија... За цена, ако си слаба, може да си најдеш и за 700
Девојки каде да најдам туника,ама подебелка за да можам сега со хеланки да ја носам,или некое фустанче ама ми треба секојдневно,наједноставно вака нешто
Знам дека одговоров нема да ти биде од корист зошто претпоставувам дека ваков фустан бараш за претстоечките празници, ама слични (ако не и исти) имам видено на алиекспрес за 10 долари.