Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. MidnightFlower

MidnightFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48

За штиклите ?
    А каде се наоѓа тоа ?
    Да не е она во Рамстор, до киното ?
    Све заборавам како се викаше точно, знам Фиори дека го викаат. :)

2. tanjaaaa

tanjaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    13
    ne ima vo beverli na prvi sprat i vo gtc na prvi-samo kazimi dali si ogranicena so cena zaso malku im se solenki okolu 3.600 ama kozni se

3. santa

santa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    7
    Devojki aj i za mene pomos:)))Mi treba fustance da ne e mn.kratko ni mnogu sveceno ama za svadba.I cenata da bide poniska po moznost:) Barav niz gtc i ramstor ama nisto ne mi se sviga,ako nekoja videla neso neka pise pls.Fala odnapred

4. glammur

glammur Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    20
    Да, да Acid Wear било. Фала многу MidnightFlower, ќе одам викендов да побарам, фала уште еднаш. Инаку за штиклите, такви имаш во Коле во ГТЦ на втори спрат(иако ги прават најчесто по нарачка можеш да си купиш без да нарачаш), јас пред два месеци си купив од таму. :) Има и една голема продавница исто во ГТЦ на втори спрат мислам дека исто беше, само не знам името како е.

5. MidnightFlower

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    Ништоо, ај да си најдеш и да си купиш :)
    Фала ти и тебе, ќе побарам деновиве па ќе ви кажам :)

Иначе tanjaaaa, зборев со мајка ми, вика порано биле многу квалитетни, ама сеа почнале да носат кинеска роба и цените си останале како за квалитетната, значи не вредат парите.
    Сепак ќе видам, можеби не е во право мајка ми, хаха :)

6. tanjaaaa

tanjaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    13
    Иначе tanjaaaa, зборев со мајка ми, вика порано биле многу квалитетни, ама сеа почнале да носат кинеска роба и цените си останале како за квалитетната, значи не вредат парите.
    Сепак ќе видам, можеби не е во право мајка ми, хаха :)[/quote]

незнам срц битно е дека јас сум од моите премногу задоволна,а башка и се познава дека е кожа.види прошетај ако најдеш поевтини супер неморз да се трошиш толку ако квалитетот не ти е толку битен...поздравче ;)

7. MidnightFlower

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48

Ќе видам, и вака и така не планирам да ги носам после тоа :)

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Се извинувам што се мешам, но ако не планираш да ги носиш - зошто да ги купиш. По секако прочитав дека си полуматурантка (исправи ме ако грешам), па можеш балетанчиња да си носиш, нив бар ќе ги изнаносиш.
    Најдобронамерен совет ;)

9. MidnightFlower

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    Pa znam, najverojatno si vo pravo, ali pa site kje nosat i zatoa ne sakam da se izdvojuvam samo jas, a i niskichka sum, pa smeshno kje e. :)
    Fala za sovetot sepak. :)

10. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Па баш дека сите ќе носат, не е шемата да носиш нешто сите што ке носат, фората е да си бидеш уникатна, да нема никоја како тебе... од никад не ми биле јасни овие изјави па сите ќе носат тоа, па сите ќе носат ова... Ајде мала си, ќе сватиш шо ти зборам за 2, 3 години

11. MidnightFlower

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    Фала на мислењето.

Ама веќе си купив, многу ми се свиѓаат, дефинитивно и понатаму кје ги носам.
    Ги купив од една мала продавничка од кисела вода и не беа скапи. :)
    Фала на сите што дадоа предлози, и дајте кажувајте што ви фали во шкафот :D

12. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.525
    Допаѓања:
    201.593
    Кој прашуваше за рамбовки - јас баш си купив две од Хелена, по 200 ден. маслинесто зелена и кафеава. А има и други бои. Девојки, побрзајте :)

13. ForeverYoung

ForeverYoung Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    1.955
    Во Ск е тоа ? :) Инаку јас во Софија лани летото ги начекав за по 100 денари,се каам шо си купив само една :D

14. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    каде може да најдам, рамбовки исти на изглед како оние од манго, таков матријал, само поевтини???
    Не ми се даваат 400 ден за рамбовка, а тие од манго многу ми се свигаат како стојат 8)

15. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Лижалка јас пред еден месец видов такви рамбовки ( дури и манго пишуваше на нив) :) во гтц во елит ли се викаше тоа на 3 спрат со тезгите?

16. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Ејјј стварноо? Абе гајле ми е дали пишува манго, јака штикла манго :D :D
    а такви беа тој матријал? оти повеќето се микрофибер или еден друг растеглив матријал, нигде неам начекано такви како од таму, а колку пари беа памтиш? :)

17. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Јас тогаш купував маички на кратки ракави за преку ден и не ги баш загледав рамбовките ама мислам дека беа 350 ден. Материјалот им беше пријатен и мек памук, не знам да објаснам убаво ама такви како сите рамбовки, не беше лош материјал, и имаше доле на рамбовката еден ред чипка дискретно не нешто пренатрупано. Мене ми се допаднаа, убави беа. На тој штанд имаше само маички и рамбовки, а спроти него има штанд за ташни ( ти кажувам за полесно да го најдеш). А јас си купив рамбовки по 100 ден. во сите бои, ама не од Ск. ВО Ск нема шанси да најдеш толку ефтини, ама таму во Елит на тезгите може да се исценкаш да ти ги дадат поефтино :)

18. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Еееепа и таму толку значи 350... не ми се даваат толку пари за обични рамбовки... :worried:
    Сепак фала многу за инф вери ;)

19. ane-ani

ane-ani Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
  20. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.525
    Допаѓања:
    201.593

Не знам какви се тие од Манго, ама овие од Хелена се класични памучни рамбовки, не ептен припиени ни мазни, туку подебелки и како набрани, изрецкани, како машки маици (не знам како да кажам, ама мислам дека ме сфаќате), без детали и апликации. 200 ден. беа. A Хелена има продавници во секој град, во Скопје сигурно има во секој трговски центар, јас во Бисер ги купив.