Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Руби каснам малку...ама не сум видела, имаш тренерчиња по 600, 900...патичиња ќе најдеш, од 1500-600 нагоре.... ;) :)

2. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Види во елит, кога ќе влезеш на првата тезга десно,секогаш има убави ташни цената им е до 800-900ден ;)

3. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    Девојки, идеја каде да си најдам фустанчиња за на работа? :) Значи должина до колена, малку над колена. Под колена не ми стои, ме издолжува многу. Боја не е важно, дезен исто неважно (може клот, може и шаренко), модел тесен широк, а форма надолу... Значи секакви :lol:
    Не сум видела баш низ градов, а денес баш се мислев одсабајле што да облечам, па кошули, сукњи, фармерки, панталони... Вака најлесно само фустанчето, хулахопки, кондурки, нешто накитче и крај! ;) Видел некој негде и цена можеби?

4. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Во Терра Нова видов пред некој ден, црно, едноставно, со ракавчиња малку пумпарести горе на рамена, онака ко што се сега во мода, таа должина што ја бараш....мислам дека може со се и сешто да се комбинира...мн ми се допадна мене, после одам да си купам ако има уште...многу ефтино беше, околу 1200 денари... :)

На Nina24 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    495
    каде може да најдам црни салонки ама да не се на платформа некој со ниска шткла

6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Хмм вака во Bella (ГТЦ прв кат до Кино Милениум), Васидора, ќе одиш од задната страна на ГТЦ почнувајки од продавницата на ќошот до Змија кафичот, па до крај до ВИП Продавницата и таму има фустани, а пред ВИП во истиот ред продавници покрај кафичите се наоѓа една на М се вика :lol: во таа продавница има прееееееееенајубави работи за на работа и многу фустанчиња последното фустанче за на работа од таму ми е а истата продавница ја има и во ТЦ Бисер на вториот спрат. А и во Бисер има многу фустанчиња посебно во подрумот од десната страна има 2 близу до Форнетите, и од таму си купувам некад стварно се преубави.
    Во ГТЦ имаш и до Ботони продавницата за фустани ама скапички се околу 3000, со тоа што истите ги има и во Бисер сум ги видела за 1000че поефтино.
    Е сега ако ти е длабок џебот ќе одиш и во Манго и таму има за 4000/5000/6000 фустанчиња.
    И го заборавив Креативо тоа е продавница во ГТЦ приземје меѓу Божиновски и пред Спринфилд.
    Абе има избор колку сакаш јас обожавам да шетам и барам облека, вие на готово сакате. Оди прошетај имаш многу продавници со фустани со прихладна должина.

Еве го фустанот мој од таа на М продавницата од ГТЦ а и во Бисер што ја има ;)
    Со тоа што јас сум висока 180, значи ако си пониска и подолг ќе ти е фустанот, мене сите фустани пократки ми се :D

На girl1985, FBI и Nina24 им се допаѓа ова.
  7. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    Росонерка фала ти на извештајов! :* :D Со вака добар опис, ич не треба да шетам низ град да барам. Не дека несакам да одам низ продавници, ама некако периодов сум мрзливка ]:)
    Утре петочки таман ќе се рашетам и се надевам ќе се вратам дома спремна за понеделник :D

8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Абе жени не ми кажавте за салонките розеви ништо....
    Видела ли некоја?!
    Многу сакам бе пааа... :(

Едит: [​IMG]
    Патем, вакво палто?! Ваква боја де? Anyone? :wasntme:

9. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Женки скафандер дводелен да не видела некоја некаде? И цена ако може?

10. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    видел некој вакви кондурчиња низ градов затоа што јас никаде не најдов?????

Прикачени фајлови:

11. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    За палтото. Во спронгфилд во грц видов вакво нешто, ама поспортска верзија. Ова ми е некако ептен елегантно. И тоа не е спортско де, ама поспортско од ова :D се надевам ме разбра што сакам да кажам. Бојата е таа, па можеш да си провериш дали ти е по вкус :)

Во tajil wail имаше вакви ама ги гледав периодот околу нова година. Не сум била во скоро време и незам дали ги имаат уште. И во шевињон имам видено вакви ама цената прилично солена :)

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Ах само да те информирам овој модел е Зара и тоа од ланската рано пролетна колекција.
    Јас кога дознав се залетав во Зара и ги немаше одма беа купени.
    Кај нас слично ама темна боја кафена и црна имам видено во Office shoes го има во ГТЦ негде во редот на манго накај кино Милениум и во Веро Центарот ја има оваа продавница. Тој модел е најсличен со овој на сликава како модел.
    Реално тешко моделов да го најдеш.
    А почекај догодина јас мислам дека моделов со врвци ќе го има во секоја продавница :)

13. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Фала Алис, ќе проверам :)
    А инаку Роси до година кога ќе стигнат кај нас,на целиот свет ќе му бидат досадни |(

На girl1985 и rossonerka им се допаѓа ова.
  14. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    да не знае некој каде има некои убави фустанчиња за искачање? ама да не се прее скапи и да не се многу џиџани и нападни :)

15. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Каде се наоѓа ЗАРА????

16. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Во соседните држави :)))

17. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Фала, а во кои соседни држави?

18. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Имаш во Солун, во Софија, Белград....потоа Хрватска, Словенија и надаље нагоре :)

19. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    Сакам да си купам сако елегантно,ама незнам каде да си најдам баш такво какво што го имам замислено? :D :D :D

20. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    Па какво го имаш замислено? :rofl:
    Може да постираш слика нешто слично ако најдеш, или барем обиди се објасни, инаку ако да знаеме што да ти предложиме? :D