Итно ти треба ташнава? Ако не ти треба итно, на алиекспрес истава е 10 долари или 480 денари. Не можам да најдам линк моментално, да ти пуштам сосема истава ко на сликиве е. Па сега спореди разлика, 1200 не би дала јас за ташнава искрено, кога можам а упола да ја нарачам
Постои ли можност некаде во Скопјево да најдам музичка кутија со азиски мотиви (најдобро јапонски), било да се цртежи со сонцето, храмови, сакура, гејши, самураи... или тоа научна фантастика
Ако некаде може да се најде такво нешто тоа се Сава, имаше на плоштад карши Тренд, но мислам ја затворија, има и во Кисела Вода, но одамна не сум била ни натаму, а за во Беверли со сигурност сеуште има веднаш на почеток на први кат карши Адмирал.Провери, можно е да најдеш.
http://www.youtube.com/watch?v=7nxHKNnMBv4 Извинете што морав цело видео да ставам,неможев слика да најдам. Вакво некое широчко,краткичко фустанче со кратки ракави да не знаете кај има? Немора црно. Може бордо,смарагдно,сиво некоја друга боја штознам,моделот ми е битен. Неможам нигде да најдам
Евтини фустанчиња има во бутик Прчла, ги има на ФБ (имаат продавници во Бисер и на Партизанска). Се наоѓа по нешто и во Мана
Капутче или јакна струкирана крем или кафеава убава, каде да прошетам. Барам нешто квалитетно а не прескапо?
vakvi ima vo berska gledav na net, nekoi od niv gi ima vo prodavnicata,vidi si tamu i niz drugite prodavnici vo city mol